zapomnialem dodac ze pewnie kupujac za gotowke da sie jeszcze 10% z tego urwać, chociaz nie jestem do konca pewienzobaczymy jak wejdzie.
zapomnialem dodac ze pewnie kupujac za gotowke da sie jeszcze 10% z tego urwać, chociaz nie jestem do konca pewienzobaczymy jak wejdzie.
Kazdy canioniarz powie Ci ze najlepszy jest obiektyw LZamieszczone przez Jeronimo
tylko jego cena.
Zapomniales o tym ze wgrywajac ruskie oprogramowanie do aparatu pozbywasz sie gwarancji na niego, a dla przypuszczam ze wiekszosci wydac 3500zl (mniejwiecej) i nie miec gwarancji to duzo bo jak sie zepsuje to wymiana jakiejs drobnej popierdulki moze kosztowac polowe aparatu.
no Lki sa wypas
no sluszna uwaga! pewnie tak tylko gadam.. ale jak przyjdzie co do czego to przez pol roku lub rok bede bal sie wgrac "wasiaware".
BTW Poczekam jeszcze troche jak ceny stanieja... no i moze sobie go kupie![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Ja mialem 300d i e300.
dla meni 300d to kicha jesli chodzi o wykonanie.
ISO ma lepsze od e300 nic pozatym.
Nie liczac akcesori do canona wlasnie
Hehe a canoniści upierają się, żeby poczekać na 350d ....
u nich 699.99$ a u nas jeszcze drozejZamieszczone przez z depreview
Te ceny są w funtach...
a faktycznie nie zauwazylem
![]()
.............poczekaj jeszcze do polowy marca ma sie pojawic zestaw
E-300 + Zuiko Digital 14-45 f3,5-5,6 + Zuiko Digital 40-150 f3,5-4,5
za 3999zl i wtedy 300d czy nawet 350d moze sobie canon wsadzic w buty...... napisał ...
Zestaw jest już dostępny , nie wiem tylko czy to 350D Canona mozna sobie wsadzić w buty .....bo tak po krótkich testach to chyba przewyższa e-300......nie porównując cen
A jesli ktoś jest zainteresowany kitem E-300 to chyba mam to taniej
pozdrawiam
loox@op.pl
350D z tego co pisza znajomy swietny sprzet.
I E300 napewno pozostaje w tyle
Tylko E300 sprzedawany jest z dobrymi szklami za te 3500zl na Allegro a Conanoan w takiej cenie sie nie dostanie