Czy jest ktoś na forum komu ten aparat sie nie popsuł albo się nie zaczyna psuć, bo co czytam jakieś teksty na jego temat to wszystkim sie psuje![]()
![]()
A CHCIAŁEM GO KUPIĆJESZCZE CHCĘ ALE....
Czy jest ktoś na forum komu ten aparat sie nie popsuł albo się nie zaczyna psuć, bo co czytam jakieś teksty na jego temat to wszystkim sie psuje![]()
![]()
A CHCIAŁEM GO KUPIĆJESZCZE CHCĘ ALE....
mi na razie chodzi spoko, ale mam dopiero 2 miechy
![]()
tak spotkałem parę opinii że padł c-5060 , ale nie mniej niż np. aparaty canona czy innej marki . Jak kupowałem olka też wcześniej czytałem kilka listów od gości co mieli problemy , jednak byłem zdecydowany na olka ( wcześniej miałem c-4000 ) , zdecydowała też gwarancja - 24 miech .![]()
c-5060 , A710IS , 1000D + kit 18-55IS , c50mm1.8 II
a widzę stary że na cyberfoto.net nic ciekawego nie znalazłeś![]()
c-5060 , A710IS , 1000D + kit 18-55IS , c50mm1.8 II
ja mam jakies 4 miechy i tez jeszcze sprawnie funkcjonuje... tez gwarancja 24 misiace![]()
BiGoSs
.: D70 + KIT :.
hmm bo to tak jest ze czesto ludzie pisza na forum bo maja jakis problem, stad moze powstac wrazenie ze aparaty sie ciagle psuja i ciagle sa z nimi klopoty![]()
http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=pazurek
Olympus C-4000, Canon 350D
no dokladnie... kilka przypadkow sie zdarzylo... mysle ze inne aparaty tez maja swoje wady
a tak na forum, kilka wypowiedzi sie zdarzylo na ten temat i problem urusl do rangi nagminnej awari tego modelu... co raczej nie jest prawdazdarza sie ze padla pokretlo, ale sa to odosobnione przypadki
BiGoSs
.: D70 + KIT :.
Oj znalazłem, ale co szkodzi popytać jeszcze gdzie indziej?Zamieszczone przez yacek
witam,
ja tam eksploatuje ostro swojego C5060 od roku i jak narazie brak oznak awariiObym nie zapeszył
![]()
pozdrawiam
nurek
z lekkim przerazeniem czytam ten temat...
właśnie kupiłem oly 5060. używanego , za granicą... raczej bez gwarancji (ale za to w dobrej ceniesuper wypasionego )
oby wszystko było w porząsiu!
nie zapeszajac mam juz swojego olka od wrzesnia eksploatowany jest w trudnych warunkach i czesto bardzo mimo to dziala bez zarzutu !!!!!!!!!!!!
www.kolofoto.abc.pl