ps. Ta mala GO jest celowa![]()
posta molzesz edytowac... a nie pisac nastepnego pod spodem
1 mi sie nie podoba, a drugie jest calkiem niesle tylko szkoda ze tak poobcinane i ostrosc mogla by byc ustawiona bardziej na ta lodyzke, ole ok tylko troche wiekszy kadr by mogl byc...
pozdrawiam
pierwszego zdjecia wcale nie kumam) drugie.................takie sobie nie obrazajsie takie mam odczucia pozdrawiam
Już to gdzieś pisałem, ale znów napiszę. Zdjęcia tego typu nie wiem, co mają ne celu. odnoszę wrażenie, że tylko to żeby były, żeby sprawdzić możliwości techniczne aparatu. Przecież ostrość i jej ustawienie to już nic specjalnego, makro większośc potrafi, dlatego lubię, jak coś wynika ze zdjęcia. Proszę mi wybaczyć, ale z tych zdjęć nic nie wynika. Nawet nie wiadomo, co to za kwiatek.
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280
pierwsze malo wyrazne....
drugie jakos kadr malo przemyslany.... no i wogle za ciemno.
probuj dalej...
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
na pierwszym nic nie widze na drugim ostrosc jakos nie rowno sie uklada i szkoda ze obciete
E-300, 14-45, 40-150, Lexar CF 1Gb
Wszystko już powiedzianeA mnie mimo wszystko to pierwsze zdjęcie intryguje hehe, wiem że brak ostrości, fota w sumie bez przekazu, a mimo to...
może to przez to że dziś mało spałem
![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Ciekawa bylam Waszych opiniidziekuje, ze poswieciliscie swoj czas i zerkneliscie na moje zdjecia.
Spodobaly mi sie te fotki, poniewaz ostatnio gustuje sie impresjonistycznych, malarskich obrazkach, na ktorych im mniejsza GO, tym lepiejwygladaja wtedy, jak za polprzezroczystym szklem.
Milo - dziekuje za cenne rady![]()
Nib - ja sie tak latwo nie obrazam![]()
Sebastan - alez ja wlasnie po to mam aparat! Aby ciagle sprawdzac swoje i jego mozliwoscijezeli chodzi o to, ze nie widac jaki to kwiatek...to chyba nieistotne, to nie atlas flory
Jeronimo - dzieki za komentarz![]()
marwit - no z premedytacja ciachnelam...![]()
No-shadow - cieszy mnie, ze intryguje...choc troche![]()
Przy okazji ciekawa jestem, dlaczego sama nie widze swoich zdec?...![]()
To teraz moze cos z "odrobine" wieksza GO...
oh bardzo dobre... tylko szkoda ze zle wykadrowane ... w 1 brakuje wysokosci przez to konwalia wydaje sie zgnieciona... a drugie bardziej mi sie spodobalo dobra go, ladnie sie rozmywa tylko jest zyt poobcinane... zdalo by sie po ok 2cm z kazdej strony... pozdrawiam
pozdrawiam