Czy byla konwersja B/W czy rzeczywiscie takie fajne kolory zastales ? Klimat swietny.
Czy byla konwersja B/W czy rzeczywiscie takie fajne kolory zastales ? Klimat swietny.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
zadnej konwersji, ale fotka byla robiona raw'em... i dopieszczona importujac do photoshopa![]()
BiGoSs
.: D70 + KIT :.
Bigoss, całkiem fajnie to wygląda, szczególnie to odbicie drzew w wodzie![]()
Pozwolicie, że i ja dorzucę 3 grosze od siebie w sprawie posępnych drzew![]()
Jak w upiornym lesie...
1.
2.
3.
Jak się nie ma w aparacie szerokiego kąta, to trzeba podejść do sprawy twórczo, czyli pionowa panorama z rękiKażde zdjęcie robione tą techniką.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
dla mnie najfajniejsze te drezewea z galazkami jak wlosy. Mysle ze nie jeden fryzjer moglby czerpac natchnienie z tych fotek![]()
a co do zdjecia bigossa..........nice![]()
swietne te panoramy... ja nie mam cierpliwosci zeby zmierzyc sie z tym tematem...![]()
A tam, pięć minut roboty i gotowe![]()
Najważniejsze to dobrze zrobić zdjęcia. Zablokować ekspozycję na pierwszy kadr i potem lecimy, cyk, cyk, cyk, cyk, ...Zresztą spokojnie z ręki to wychodzi, nie trzeba taszczyć statywu.
Potem tylko pixmaker i do PS'a przekręcić i poprawić levele.
Naprawdę polecam się tym pobawić bo efekty mogą być niezłe.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Na pierwszym zdjeciu to drzewo wydaje sie nie miec konca, niesamowicie wyglada, brawa za tworcze podejscie![]()