Owszem ale nawet porónując Z1 z 750 - ja własnie wybrałem 750, bo była lepsza.Zamieszczone przez k2
Zresztą.....
To aparaty za 2k zł a nie za 10k zł.
Sa po prostu - przyzwoite.
Jedyna zauwazona przezemnie wadą jest SERWIS i koniec "kropka".
Owszem ale nawet porónując Z1 z 750 - ja własnie wybrałem 750, bo była lepsza.Zamieszczone przez k2
Zresztą.....
To aparaty za 2k zł a nie za 10k zł.
Sa po prostu - przyzwoite.
Jedyna zauwazona przezemnie wadą jest SERWIS i koniec "kropka".
Krzysiek 3-miasto
@mjr - tak odbiegne troszkę od tematu , ale widzę że jesteś strasznie najarany na cyfrówkę , z tego podniecenia walisz byki że aż miło . pozdr.
ps. kup już ten aparati nie wydziwiaj stary , bo wydaje mi się , że szukasz ideału , a takiego nie ma ...
![]()
c-5060 , A710IS , 1000D + kit 18-55IS , c50mm1.8 II
Sorry za orty.Zamieszczone przez yacek
Fakt że spiesze się czesto i nie sprawdzam pisowni.
Co do aparatu.
Podniecony to moge byż swoją żoną :P
Aparat to czysto praktyczne narzędzie, które jest lepsze lub czasem gorsze.
Firma Olympus jako producent sprzętu spisuje się b. dobrze, ale wg mnie nawala na całym polu serwisem. To jest jedyne dla czego mógłbym nie chcieć zakupić ich produktu.
Pozdrawiam
Ps:
Mam nadzieje, że teraz ortów nie zrobiłem.
Krzysiek 3-miasto
udanych zakupówZamieszczone przez mjr
![]()
c-5060 , A710IS , 1000D + kit 18-55IS , c50mm1.8 II
Nie wiem co cie spotkalo ze strony serwisu Olympusa , podiel sie swoim doswiadczeniem!
Witaj.Zamieszczone przez juroka
Przepraszm, ale wątek jest chyba ze dwie strony dalej i można spokojnie poczytać.
W skrócie:
Serwis Olympusa robi klientów w uJA !!!!
Teraz kupiłem 770 i mam nadzieje ze nie bede musail kozystac z ich serwisu.
Krzysiek 3-miasto
OCZYWIŚCIE że są najlepsze.
C-740+dodatki
i moim zdaniem za takie cos powinno byc ostrzezenie... to jest tylko robienie syfu... bo po co pisac cos takiego, i jeszcze po tygodniu od ostatniego postu... ;/
pozdrawiam
HmmmZamieszczone przez milo
Milo - nie rozdawaj tak łatwo BANów, bo to nie ma sensu.
Co prawda już temat uważam za zmknięty, ale wypowiedzieć się może wg mnie kazdy kiedy zechce.
Krzysiek 3-miasto
ale w tym problem ze to nie jest konstruktywna wypowiedz, nic nie wnosi... to tak jak bys powiedzial ze trawa jest zielona... a moja wypowiedz byla takze wynikiem pw z Arturo...
pozdrawiam