Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Na poprawienie humoru

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Ponoć nikt nie jest idealną maszynką a nic co ludzkie... takze w dziedzinie błędów... uwazam ze dobry, drogi sprzęt moze ułatwiac, pomagac w osiąganiu celow do których zostaje uzyty ale skoro to fotograf a nie sprzet robi zdjecie to pozostańmy w tym stwierdzeniu konsekwentni do końca...
    poza tym... co oznacza "spaprał"? To ze nie zrobił do konca zgodnie z naszymi oczekiwaniami, gustem nie musi oznaczac ze zrobił źle? Co znaczy żle? Niezgodnie z aktualną modą, trendami i kanonami które byc moze za 3-5 lat całkowicie sie zmienią? Dlatego ja oceniam subiektywnie na zasadzie: co mi sie podoba... a nie co "pownno byc lub powinno sie podobac bo tak zawyrokował Ktos aktualnie uwazany za Autorytet".
    No i jeszcze cos... jesli kogos stac na bardzo drogie zabawki to niechaj sie nimi bawi - tak jak mu sie podoba... czyz mam mu tego zazfroscic względnie załowac ze nie stać mnie na taki sprzęt bo na pewno wykorzystałbym go lepiej? Funkcjonujemy w danych dla nas dostepnych warunkach i probujemy z nich wycisnąc to co uwazamy za najlepsze wg naszej własnej, subiektywnej oceny... i tak mamy warunki o niebo lepsze niz osoby którym warunki zycia, stan techniki nie pozwoliły rozwinąc skrzydeł kilkansascie/kilkadziesiąt lat wczesniej...

Awatar milo
    Mieszka w
    łódź
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    oj cinex... zapraszam cie na 1 strone tego topiku... tam jest wszystko wyjasnione...
    pozdrawiam

Awatar cinex
    Mieszka w
    Police
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    qwerty masz racje, co do tych kanonów,byłem teraz na wystawie znanego Szczecińskiego fotografa ma super foty, na których wala sie budynki itp. i nikt nie mówi ze zrobił kiepskie foty bo mu sie budynki wala i szczerze mówiąc odbiegał on troszkę od tych kanonów...A jak spytałem starszego pana ok, 60 który oprowadził mnie po galerii, dlaczego na tych fotkach sie wala budynki lub wysokie budynki sie zwężają ku górze? Przecież to wbrew „kanonom”
    uśmiechną się i powiedział ze proste budynki Są dobre do folderów itp. I zapytał czy jak stoję pod wysokim budynkiem i patrzę się na niego w gore to zwęża się czy nie? Po mojej odpowiedzi zapytał ……wiec, dlaczego mamy poprawiać naturę?.........I co teraz powiecie na temat kanonów?....Dla mnie już takie prawie nie istnieja
    DZIĘKI ZA KONKRETNE ODPOWIEDZI

Awatar Rick van Dyke
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    TRUE, true...
    Olympus D-560Z
    Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D

Awatar cinex
    Mieszka w
    Police
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Fajne autko

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    hehe no i mamy autoportet :P
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Awatar cinex
    Mieszka w
    Police
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    No siakoś tak wyszlo

Awatar cinex
    Mieszka w
    Police
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Zmiana klimatu na chłodniejszy

Koniec ferii

Awatar cinex
    Mieszka w
    Police
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    No to tak jak w temacie

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Echh cinex. No foto nie naganne, ale niestety zniesmaczyl mnie tytul watku, ktory teraz nie pasuje do tematu zdjecial, bo jak rozumiem, jest to ciezki los tego czlowieka a nie jego widzimisie i nowa moda.

Edit: powiedzmy nieaktualne...
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów