Próbowałem małymi i też nie doszło, to znaczy doszło do olympus-europa, ale z adnotacją że taka osoba nie figuruje/ Ewelina.Chrzescian/ czy to poprawnie?
Próbowałem małymi i też nie doszło, to znaczy doszło do olympus-europa, ale z adnotacją że taka osoba nie figuruje/ Ewelina.Chrzescian/ czy to poprawnie?
Pozdrawiam,
Marek
Nie jestem pewnien ale ta pani nazywa sie chyba Chrzescijan spawdz dokladnie jak kolega DraXan to napisal
UPDATE: SPRAWDZILEM TA PANI MA NA NAZWISKI CHRZESCIJAN PRZEKRECILES NAZWISKO........ADRES JEST NA 100% POPRAWNY BO TA PANI UDZIELILA MI JUZ PARE KONKRETNYCH ODPOWIEDZI......sory za Caps Lock![]()
DZIĘKI ZA KONKRETNE ODPOWIEDZI
Może zrobiłem byka dzięki.
Pozdrawiam,
Marek
raczej napewno brak Ci "j"
Hej.
Jak sprawdzic ktora wersje posiadam![]()
w temacie adaptera to wyslalem, zadzwonilem, pani Ewelina powiedziala ze doszlo, ze wysla i w przeciagu 2-tyg powinno byc
czekam juz miesiac i nicwiec chyba musze sie przypomniec
![]()
pzdr.
Musisz odpalic Olympus Studio lub Viewer i zobaczyc jaka masz wersje. Jesli nieposiadasz wersji 1.20 zrob update. Nastepnie w aparacie ustawiasz.........zreszta wiesz co zobacz tu :
http://dl01.olympus-imaging.com/en/e...l/inf001a.html
wrazie problemow daj znac
Ps. Dzis wyszla wersja 1.4![]()
Witam.
Wiesz co konkretnie zmienia nowa wersja?
Pozdrawiam,
Marek
konkretnie zmienia to:
The S-AF speed in low luminance conditions has been improved.
- AF accuracy under fluorescent lighting has been improved.
-
Images shot with the E-300 (TIFF, RAW, SHQ) can be displayed normally.
-
New high speed CompactFlash cards are supported.
Ja prymus z angielskiego nie jestem ale sam skumalem o co chodzi wiec napewno tez bedziesz wiedzial co i jak
Ps. dostales avatar?
Dostałem dzięki, ale nie chce mi go tutaj wrzucić. Nie rozumiem dlaczego.
Pozdrawiam,
Marek
pewnie za duzy rozmiar?