Witam !
Mnie interesuje glownie soft.
Czy ja chce wiele ? Niech Olek ma ORF i DNG a bedzie milo, ze jest alternatywa dla uzytkownikow korzystajacych z roznych graficznych narzedzi
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Witam !
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
Mam taki oto problem: dysponuję Photoshopem CS5 z Camera Raw 6.7. Ściągnąłem sobie z sieci piliki .ORF zrobione Penem E-PL5 (z sieci, bo aparat w planach), no i ACR ich nie otwiera. Jednocześnie Adobe DNG Konwerter nie widzi tych pilków. Ale ściągnąłem też pliki .ORF zrobione OM-D E-M5 i tu nie ma żadnego problemu.
Da się coś z tym zrobić? Czy pozostają takie opcje:
1) zakup OM-D zamiast Pena;
2) zakup nowszego Photoshopa?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
a nowszy kamera raw nie da się zainstalować?