no a w Stanach za 380 $ kupi...........
no a w Stanach za 380 $ kupi...........
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
a kupi kupi... a dolicz do tego jeszcze transport.. mimo ze dolec jest bardzo tani to i tak koszt wyjazdu dobija, i po jedna sztuke nie oplaca sie leciec. u handlarza taniej raczej sie nie znajdzie, ja moglem kupic za 1900zl (+128MB) oraz za 1850zl (tylko z 32MB) w polowie stycznia. Nie kazdy ma rodzinke w stanach.Zamieszczone przez luc4s
Ten model (c-770) jest oficjalnie sprzedawany w Polsce w cenie min. ~2100zl (tak bedzie u importera Olympusa, czyli de facto w Fotojokerze i w jeszcze jednym miejscu w tej chwili nie pamietam gdzie, bo one tylko maja oficjalna dystrybucje Olkow na Polske - czy sie nie myle?). Sam aparat z 16MB mozna bylo nabyc za 1650pln ale gdzie kupisz karte za 140zl 256MB?
Pozdr. Jimorrison
Olympus c-770 UZ (sliver) + Olympus 256MB xD + tuleja + filtr UV + Vivitar 950, Hanimex HX-80;
moja galeria: www.jimorrison.prv.pl oraz plfoto
Właśnie chodzi mi jak ktoś ma rodzinke.... a swoją droga cogo oni mogą miec takie ceny a my nie
Zobacz na allegro, dzisiaj widziałem tam 512 MB za 220 złZamieszczone przez jimorrison
20 lat za murzynami...Zamieszczone przez luc4s
jakos nie mam przekonania do allegro, do tego dochodzi koszt przesylkiZamieszczone przez luc4s
![]()
Pozdr. Jimorrison
Olympus c-770 UZ (sliver) + Olympus 256MB xD + tuleja + filtr UV + Vivitar 950, Hanimex HX-80;
moja galeria: www.jimorrison.prv.pl oraz plfoto
Ja juz jestem stary AllegrowiczPonad 120 transakcji na karku
![]()
Jeszcze nikt mnie nie oszukał. Mam właśnie zamiar kupić 512 xD ale cały czas ceny spadają więc jeszcze poczekam.
Ja już jestem średni allegrowicz - 40 transakcji na karku- w tym 4 aparaty cyfrowe i akurat dziś kupiłem xD Olympusa 128MB za 80 zł, razem z kosztami przesyłki. Wczoraj byłem w MediaMarkt, patrzę xD za 179 zł, wrzuciłem do kosza i dopiero przy kasie z nudów stojac w kolejce dojrzałem ,że to 128 MB. Byłem pewien ze 256, bo za taką kasę. Dodam, że na allegro 256MB jest tanij niż 179. I za 140 spokojnie się da wytargować
Aktualnie na allegro 770 jest od 1579 zł.
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280