to moze ja pomoge... tylko musze dojsc do porozumienia z aparatem (c-770) zeby przezucic zdjecia z karty na kompa, co do tej pory konczylo sie fiaskiem.
to moze ja pomoge... tylko musze dojsc do porozumienia z aparatem (c-770) zeby przezucic zdjecia z karty na kompa, co do tej pory konczylo sie fiaskiem.
luc4s: zartowalem przeciez
A serio to chetnie bym zobaczyl na filmiku jakie sa mozliwosci zooma tego aparatu, najlepiej ze statywu zeby przy maksymalnym przyblizeniu obraz byl stabilny.
http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=pazurek
Olympus C-4000, Canon 350D
Zoabcz test c770 na naszej stronie - jest tam jeden filmik. Dla mnie bomba.. Chodzi o jakos i wielkosc.
No ale aparat to nie kamera
Słuchajcie, moi Drodzy.
Tak rozprawiamy o filmikach i mam pytanie.
Jest jakaś technologia (najlepiej freeware) która pozwala polepszać jakosć filmików. Jakaś analogia do np. odszumiania w zdjęciach czy coś.
Ktoś coś wie?
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280
no tak jest jeden filmik na stronie z testem i rzeczywiście wygląda dosyć imponująco ale ciekawe czy "normalnym" użytkownikom też tak wychodzi..
aparat to nie kamera niby ale z 2-giej strony..czemu nie?! jaka oszczędność pieniędzy i miejsca..to oczywiście dla tych którzy użytkują kamerę incydentalnie, a z doświadczenia wiem, że większość ludzi (oprócz japończyków) jak już minie 1szy szał po kupnie kamerki to używają jej dosłownie od święta.
ja właśnie szukam aparatu, który by przy okazji zdjęć kręcił b. dobre filmiki i właśnie zastanawiam się czy go znalazłem czy może poprzestać na 765? (spora różnica w cenie..)
stefano: a ja jestem nie normlany?
A co do kamery: aparat ma migawke ktora kiedys musi pasc tak czy siak. A filmiki sie do tego przyczyniaja
Cześć jestem szczęśliwym posiadaczem Olka C-765 i powiem Ci jedno noeoczekuj od niego zbyt wiele bo się rozczarujesz co do filmów. Porównaj sobie aparaty http://www.olympusclub.pl/index.php?s=por Z tego wynika że 770 zapisuje filmy w MPG4 a 765 w MOV-JPEG to musi być różnica. Jeżeli tak ci zależy na filmach napewno lepiej filmy będzie kręcił 770. A może lepiej kupić kamere cyfrową, też robi zdjęcia? Pozdrawiam Darass.
Pozdrawiam Darass