Robie duzo fotek w górach i nie wiem co mam wybrać.oli-8080 czy moze nikon8800?????Ten sam problem ma mój kumpel tyle że on ostrzy zęby na d70 lub 300d.co wybrać??![]()
Robie duzo fotek w górach i nie wiem co mam wybrać.oli-8080 czy moze nikon8800?????Ten sam problem ma mój kumpel tyle że on ostrzy zęby na d70 lub 300d.co wybrać??![]()
Zajrzyj sobie do ponższej mojej odpowiedz "do 3tys zł" Izy.
Tam masz linka i porównaj sobie jak Nikon SIEJE !! :O:O:O
Zdecydowanie Olympusa z tych dwóch lub Minolte A200.
Krzysiek 3-miasto
a ja bym wolal 300d... DSLR to jednak zupelnie co innego... ale kazdy woli co innego
kwestia tego do czego bedziesz chcial uzywac tego aparatu...ja mam to co mam...
ale wolalbym 300d
nie wspominajac o d70 (obydwie lustrzanki maja o niebo mniejsze szumy od kazdego kompakta, wiekszego czy mniejszego
)
BiGoSs
.: D70 + KIT :.
bigoss
zeby miec dobrego dslr`a to trzeba miec dobry obiektyw nie licz ze plastikiem kitowskim od 300d porobisz cudne zdjecia.
majac na mysli dobry obiektyw nie mowie tu o jakims szajsie za 400zl tylko cos z trzema zerami
DraXan a co myślisz o oli-8080????Czy warto taki sprzęt nabyć????bo ja mam juzw głowie.POZDRAWIAM.
@DraXan wg mnie zdjecia z kitowym obiektywem z 300d beda takie samo jakosciowo jak z zaawansowanych kompaktow... ale takiej glebi ostrosci jak na DSLR nie otrzymasz na zadnym kompakcie... a poza tym to pozniej wystarczy zmienic szklo i juz masz duzo lepszy zestaw... tak wiec majac 3 tys w kieszeni wolalbym osobisicie kupic nawet 300d... no ale kazdy ma inne priorytety...mi brakuje wlasnie malej GO w moim kompakcie... wnerwia mnie jak wszystko jest ostre...
![]()
BiGoSs
.: D70 + KIT :.