Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: marty daniel :)

Awatar Webmaax
    Mieszka w
    Wałcz
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

marty daniel :)

Witam!
    Chce pokazac wam moje dzisiejsze zdjecia byka daniela Nie chodzi mi tyle o ocene co o pokazanie (no dobra pochwalenie :P) okazu tego zwierzecia Fotki robilem raczej na upamietnienie zdobyczy. Nie sa w jakikolwiek sposob retuszowane ani kadrowane.

tu byl link

tu byl link

Moderowane przez Vodnik: Zmieniono IMG na URL. UWAGA na treść zdjęcia !!
    jabber: webmaax@chrome.pl
    tlen: webmaax@tlen.pl
    --
    Olympus C-725 UZ + nic, ale później coś będzie

Awatar bigoss
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    tak szczerze mowiac to na prawde nie rozumiem czym sie chwalisz...
    nie podoba mi sie zdjecie.. jest fatalne... a do chwalenia sie takimi fotkami mysle ze powinienesc sie na jakies forum o tematyce lowieckiej... byc moze tylko ja jestem zniesmaczony... ale coz, mowie co mysle, moze inni beda bardziej pozytywnie nastawieni...
    BiGoSs

.: D70 + KIT :.

| OlyJedi Awatar (A)rturo
    Mieszka w
    Bełchatów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Zabiles go?!!?
    (

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    stanowczo mowie NIE fotce....
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Czuje się zniesmaczony. Jestem raczej za strzelaniem do zwierzat z aparatu. Jezeli Twoim celem bylo wzbudzenie we mnie niesmaku, ewentualnie jakas prowokacja to Ci sie udalo. Dodatkowo ten usmieszek na koncu tematu.

Jestem na nie. Straciłeś u mnie wiele, oj wiele.

Jako moderator nie mogę nie zapooponować zmiany znaczników IMG na URL oraz dodaniu adnotacji o temacie zdjęcia.

Poki co, zmieniam IMG na URL.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Awatar Webmaax
    Mieszka w
    Wałcz
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    ok wywalilem linki, chcialem pokazac poroze... a co do tego czy ja upolowalem to nie ja, nie jestem nawet mysliwym. No szkoda ze tak to zostalo przyjete
    --

Awatar bigoss
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    nie wiem czego sie spodziewales... jak chciales pokazac poroze (w co watpie... bo bys na wstepie o tym napisal...) to trzeba bylo przynajmniej przykadrowac, a nie wwalic zdjecie z krwia w planie...
    BiGoSs

Awatar Webmaax
    Mieszka w
    Wałcz
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez vodnik
    Jestem na nie. Straciłeś u mnie wiele, oj wiele.
    Czy moge wiedziec co stracilem? A tak w ogole co mialem zyskane, bo przeciez musialem cos miec skoro stracilem.

A co do tego tematu to proponuje go usunac, bo nie wiem co komu po nim przyjdzie
    --

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Webmaax
    ...Czy moge wiedziec co stracilem?...
    Ogolnie nie jestem negatywnie nastawiony do zdjec prezentowanych na forum i staram sie doceniac ich, prace. Tymi zdjeciami po prostu straciles u mnie pewien "kredyt zaufania" i niestety mysle ze przy kolejnych zdjeciach moje odczucia beda wracac do tych zdjec.

Wcale nie musiales usuwac linkow do tych zdjec. Jezeli jestes tylko z nich dumny i zadowolony to pozostaw linki do nich. Moja propozycja byla tylko taka, aby nie pokazywac bezposrednio tych zdjec i ostrzec ewentualnych widzow o zawartosci tam pokazywanych.

Jezeli ktos z forumowiczow sie ze mna nie zgadza, to prosze o takie info, natychmiast usune sie w cien tego tematu.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Awatar bigoss
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    @ vodnik
    masz absolutna racje... zdjecia wzbudzily mocne emocje, to na pewno... ale wydaje mi sie ze bezposrednio ich nie powinien ktos pokazywac... tylko podac linki tak jak napisales
    nie kazdy lubi ogladac zakrwawione, martwe piekne zwierzeta...
    BiGoSs

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów