Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: marty daniel :)

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Panowie tak się temu przyglądam no i zaczyna robić się dyskusja niczym "Greenpeace" z rządem Demokratycznej Republiki Konga. Celowo tak piszę, nie stając ani po jednej stronie ani po drugiej. Zdjęć nie widziałem, fotografując muchy i inne ustrojstwa, żadna nie doznała najmniejszego uszczerbku na zdrowiu i nie musiała i iść na rentę. No ale temat kat. to "Ocena zdjęć" a nie forum łowieckie. Więc proponuję zamknąć tą dyskusję lub przenieść do pozostałych, a autor zdjęć jeżeli zechce opublikuje zdjęcia tutaj tylko do oceny. Myślę, że jeżeli nie łamią one regulaminu mogą się tu znaleźć. Ew. jak mowił Vodnik sam link. A my już je odpowiednio ocenimy......
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez luc4s
    Więc proponuję zamknąć tą dyskusję [...]
    post zostanie zamkniety za 48h
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Awatar Webmaax
    Mieszka w
    Wałcz
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    A nie lepiej usunąć?
    jabber: webmaax@chrome.pl
    tlen: webmaax@tlen.pl
    --
    Olympus C-725 UZ + nic, ale później coś będzie

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    te 48h bylo dla Ciebie zebys mogl ewentualnie cos napisac jeszcze.... widze ze wykorzystales ta mozliwosc.

Zamykam posta

pozdro
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów