Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: marty daniel :)

Awatar Kregon
    Mieszka w
    Leszno/Poznań
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    1. To nie taka tragedia, ze zabija sie zwierzeta. Juz pomijam fakt, ze jak jemy obiad to jakas swinka czy inna krowka stracila na to zycie (oczywiscie nie dotyczy wegetarian).
    2. To sport... moze nie do konca jak kazdy inny, ale przeciez legalny.

Inna sprawa, ze jesli fotki byly drastyczne to moze pomysl z linkiem i ostrzezeniem bylby lepszy niz zamieszczanie foto bezposrednio na forum.

Ja chcialem pokazac fotki mozgu ludzkiego, serca, watroby itd. (gdzies tam chyba nawet cale zwloki sie trafily) i choc na mnie nie robi to zbytniego wrazenia to stwierdzilem, ze takie zdjecia niekoniecznie moglyby spodobac sie innym. Wrecz widzialem oczyma wyobrazni jak wylatuje z forum wyrzucony przez admina :P wiec sobie to odpuscilem.
    Kregon
    Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
    Moje PL Foto - ZAPRASZAM

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    znajomy pracuje w Policji... i pokazał mi kilka fotek powypadkowych... hmmm... jak na filmach "krew" leje sie strumieniami to jakos mnie to nie razi ale tamte fotki.... chyba niekoniecznie chciałbym znowu oglądac...

| OlyJedi Awatar (A)rturo
    Mieszka w
    Bełchatów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    To po prostu kwestia smaku. A forum to specyficzne miejsce gdzie przewija sie mase osob i nie wszyscy chca ogladac akurat takie zdjecia..

Awatar Webmaax
    Mieszka w
    Wałcz
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Czy te zdjecia byly az tak drastyczne!?!?! Kropla krwi i nic poza tym. Wy chyba nie widzieliscie naprade drastycznych scen.
    jabber: webmaax@chrome.pl
    tlen: webmaax@tlen.pl
    --
    Olympus C-725 UZ + nic, ale później coś będzie

Awatar Kregon
    Mieszka w
    Leszno/Poznań
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Ja nie wiem, bo nie widzialem
    Kregon
    Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
    Moje PL Foto - ZAPRASZAM

Awatar Webmaax
    Mieszka w
    Wałcz
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    wprawdzie moglbym dac je jeszcze raz. Hmm ale czy warto robic sobie wiecej negatywnych ocen? Kregon zagadaj lepiej do mnie, pokaze ci poza forum.
    gg: 4132308
    tlen: webmaax

Dla mnie te fotki nie sa w ogole drastyczne, co tu w ogole mowic, drastyczne to wielka przesada.
    --

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Webmaax
    Czy te zdjecia byly az tak drastyczne!?!?! Kropla krwi i nic poza tym. Wy chyba nie widzieliscie naprade drastycznych scen.
    to nie forum zeby ogladac takie fotki a tym bardziej dyskutowac na ten temat
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Chodzi o to, ze przez to forum moze sie przewijac wiele osob malo letnich, o ktorych (mozna sie smiac albo i nie) starsi powinni jednak zadbac. To ze ogladaja filmy mordobicia, rozwalaja tysiace obcych w grach RPG i FPS nie znaczy, ze powinnismy to pokazywac i tutaj. To moje zdanie.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Awatar Webmaax
    Mieszka w
    Wałcz
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez vodnik
    Chodzi o to, ze przez to forum moze sie przewijac wiele osob malo letnich, o ktorych (mozna sie smiac albo i nie) starsi powinni jednak zadbac. To ze ogladaja filmy mordobicia, rozwalaja tysiace obcych w grach RPG i FPS nie znaczy, ze powinnismy to pokazywac i tutaj. To moje zdanie.
    To trzeba bylo powiedziec od razu ze o to chodzi, zeby nieletni (smiac mi sie tu chce ale ok ) nie mieli okazji tego ogladac, a nie wydziwiac ze to jakies straszne okropnosci. Nigdy nie widziales/liscie jakiegos kundla zabitego na ulicy albo jakiegos innego zwierzaka? napewno nie wydalo sie wam to tak niesmaczne jak to co pokazalem. Zescie orypali mnie jak nie wiem.
    --

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Dalej mnie nie zrozumiales. Jezeli chodzi o mnie to jest to dla mnie niesmaczne i nie popieram takich fotek. Nie mam takiego zdania, ze "rozjechany kundel" przy drodze to normalka, nie przechodze kolo tego nie zwracawszy uwagi, ale napewno nie sfotografowal bym "rozjechanego kundla" i nie pokazywalbym tego pozniej.

Prosze bardzo wstaw zpowrotem swoje fotki tylko w znaczniku URL i z adntacją o zawartości, zobaczysz czy to tylko moje zdanie.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów