Wiec bede musial sam poszukac niestety
Wiec bede musial sam poszukac niestety
Czesc. nie wiem czego uparliscie sie na borderfix ja mam go i mnie nie satysfakcjonuje, denerwuje mnie w nim ze zostawia maly napis czym bylo przerabiane zdjecie, wiem moze go dobrze nie z krakowalem za to zadowolony jestem z rogramikow sciagnietych z overnetu"2_Jasc Paint Shop Photo Album 4 0 + crack oraz Adobe Photo Shop Album 2.0 [Full + Serial] ten drugi wiele potrafi ,nie ma w nim co prawda ramek ale jest wiele innych rzeczy.Jeden wazy 195 mega ,drugi 45mb.Jak bym wiedzial jak to bym je wrzucil gdzies tu na forum????
tomek
Uprasza się ze strony moderatora o niepropagowanie nielegalnego oprogramowania na publicznym forum.
@tidia, ewentualne dalsze dyskusje z lolo1981 na Privete. Zmien prosze swoj powyzszy post aby aniknely slowa "c...k", "s....l"
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
prosze podajcie mi jakies linki do obrobek zdjec i tylko takie gdzie jest mozliwosc wstawienia ramek! Z gory dziekuje za pomoc