He he he (skąd ja wiedziałem że bez tego typu "rzarcików" się nie obędzie)![]()
He he he (skąd ja wiedziałem że bez tego typu "rzarcików" się nie obędzie)![]()
Ale na serio co wy na to?
To tamat na czasie i wydaje mi się że dość ciekawy.
Przecież nie każe wam iść do kościoła w dzień święcenia jajek i robieniam tam zdjęć, tylko np: pstryknięcie fotki jakiemuś gościowi w przebraniu zająca na tle wielkomiejskiego krajobrazu (fajny kontrast)
Temat juz ustalony jest panowie! wiec prosze wypowiedziec sie tylko o regule glosowania..
A draxan: twoje jajka niech zostana gdzie sa nie wyciaga ich na forum :P
mam w koszyku fajne pisanki, ale jak nie chcecie zobaczyc to nie :P
A opcja 1, 2 i 3 punkty odpada? a zeby nie bylo przekretów to np mogą głosować tylko osoby zarejestrowane przed ogłoszeniem konkursu...
Muzzy: to wtedy ograniczamy konkurs dla forumowiczow a to odpada.
Konkurs ma byc takim wiekszym konkursem a nie 'lokalnym' wewnatrz forum.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no to chyba innej mozliwosci jak niezalezne jury nie ma...![]()
to żeby wzmocnić niezależność jury - ja się do niego piszę (A)rturo
Już 5 lat C-4000... Od niedawna Canon SX-1.
Cicho coś w tym dziale. Pomyślałem o takim konkursie. Admin wybiera dwa zdjęcia, odmienne tematycznie, udostępnia je wszystkim, a nastepnie chętni poddają je dowolnej obróbce w programach graficznych. Autorzy najlepszych dokładnie opisują jak uzyskali takie efekty. Co myślicie o takim pomyśle?
to nie jest pomysł na konkurs fotograficzny, raczej graficzny. nikt na to nie pójdzie bo każdy chce zaprezentować swoje dokonania w dziedzinie fotografii, a jeśli będzie chciał użyć PSa, to na swoim zdjęciu...i tyle.
![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D