nie kazdy mam makro :P
nie kazdy mam makro :P
sebastan: w stopce masz linki do moich fotek na plfoto. Pelno tam moich autoportretow.
Pozdrawiam
Zazula
Sprzedam NOWY Olympus FE-140.
Witam
Co do punktacji 3, 2 i 1 pkt podoba mi sie
A jako temat proponowal bym zdjecia nocne...
Pomysl Zazuli tez mi sie bardzo podoba![]()
-------------------------------------------------------
Olympus C-740UZ + Statyw
OK.. to juz wiemy.. mniej wiecej.. teraz kto napisze skrypt do tego?![]()
Nie pozwolę umrzeć temu tematowi.
Propozycja tematu : NATURA
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280
no i dobrze ze nie powzolisz.... tylko wkoncu trzeba cos postanowic !!
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Temat juz mam - ale nie zdradze jaki narazie
Ale co do glosowania: Mysle ze zrobie galerie zdjec, bedzie mozna na biezoca sledzic nadsylane fotografie.
A glosowac bedzie jury , bo inaczej tego sie nie da zrobci bo na 100% byly by przekrety. Tak jak np. z konkursem Canona.
A glosowanie na forum nie ma sesnu bo konkurs bedzie spory...
Tak to sobie wymyslilem![]()
Słuchajcie (albo raczej czytajcie), skoro to się ma ciągnąć jeszcze ok 3 tygodnie to może konkurs będzie o tematyce Wielkanocnej!
Przecież da się zrobić zdjęcia zajączkom, kurczaczkom (tym pieczonym też) i jajkom.
Tematem mogą też być: " Obrzędy związane z Wielkanocą" np Lany Poniedziałek czy coś w tym stylu.
To będzie temat na czasie i dość nowatorski.
Co wy na to?
oooooo ciekawy pomysl :] jezdem za
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
oczywiscie zfotografuje wam swoje jajka ;D