Witam,
Czy da się jakoś ustawić w opcjach, żeby było coś widać na LCD jak się robi zdjęcia przy nie dużym świetle? Znalazłem tylko rozjaśnianie ale to nie to.... Czy pozostaje tylko drugi celownik?
Witam,
Czy da się jakoś ustawić w opcjach, żeby było coś widać na LCD jak się robi zdjęcia przy nie dużym świetle? Znalazłem tylko rozjaśnianie ale to nie to.... Czy pozostaje tylko drugi celownik?
Olympus C-4000 Zoom + 16 & 128 MB + tulejka 41-52mm + UV & POLAR HAKUBA + 8 akumulatorków i futerał Samsonite
z tego co mi wiadomo to nie jestto mozliwe bo wyslietlacz nie jestnoktowizorem przeciez)) na nim widac mniej wiecej to co golym okiem na a jesli jestciemno to masz czarny ekran na aparacie POZDRAWIAM
Zgadzam się. Jeśli tylko jest w miarę widocznie to na ekranie powinno być coś widać ale jak jest ciemno to niestety nici z tego.Zamieszczone przez nib
mente et malleo
jak jest ciemno to proponuję na wyczucie ustawic aparat i strzelic fotkę aby tylko namierzyc kadr. Ostatecznie zaletą cyfrowki jest mozliwosc kasowania jesli od razu nie trafimy z azymutem![]()
zamiast na wyczucie ustalac kadr mozna sobie pomoc ustalic kadr wskaznikiem (laserem) ktory swieci na czerwono i fajnie to widac)) no a przy okazji mozna sie pobawic... fajne fotki wychodza
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać