spokojnie jeszcze jest 40szt ;]
spokojnie jeszcze jest 40szt ;]
a ja prosze jedna sztuke [ ze sznureczkiem ] z odbiorem osobistym w lodzi... tylko jak i kiedy? i jaka cena bedzie wtedy? jak cos to gg 1178455 albo pw
pozdrawiam
Odbior w lodzi: 15zl . Napisz mi maila: arturo@olympusclub.pl ze zamwiasz 1szt i odbierasz w lodzi - zglosze sie do ciebie jak bedzie zamowienie
Smyczki smyczkami, ale idzie wiosna i może o koszulkach by pomyslał....
Myślę, że duzo osób chciałoby taką.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
To fakt, t-shirt czy nawet poloZamieszczone przez luc4s
Tylko żeby cena była 'ludzka'![]()
![]()
Pozdrawiam. TOMMYx
"W życiu chodzi o to żeby być trochę nimożliwym"
[b]... obrazy słońcem malowane ...
[size=10]OLYMPUS C-750
A wylozy ktos kase? Jest butik.pl ale maja dosc drogie ceny..
Mysle ze cena ok 25 zl byla by ok ale kto zrobi koszulki?
Jaki kolor? Chyba najlepszy bylby bialy + niebieski napis ew. niebieski + bialy napis ?
Do 30 zł byłoby spoko, myślę, że prędzej niebieskie jak białe, bo z białą ciężko w teren pojechać... Może (A)rturo zrobisz osobny temacik n/t koszulek i tam będzie się przysyłać swoje pomysły wyglądu, a potem wybierzemy najlepszy. Z kasą to sie tak zrobi jak ze smyczami, najpierw chętni zapłacą a potem się złoży zamówienie. Tylko jeszcze trzeba wybrać najlepsza metodę, sitodruk chyba za drogi.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
narazie nich dojda do skutku smycze potem bede myslal o koszulkach![]()
zgodnie z instrukcja odnosnie zakupu smyczy przelalem pieniazki wyslalem maila -
i do dnaia dzisiejszego nie otrzymalem chociazby najmniejszego potwierdzenia - zamowienia dokonalem okolo tygodnia temu- o co tu chodzi???????
tomek331: tomek oto ze nie czytasz informacji ktore sa podane na stronie dot. smyczy