sądzę ze te inne fotki tez były przekłamywane ale moze w taki sposob ze nie rzucało sie to w oczy![]()
sądzę ze te inne fotki tez były przekłamywane ale moze w taki sposob ze nie rzucało sie to w oczy![]()
Bardzo możliwe
c-765 i nic więcej
Rozumiem, ze fotki na forum i z Twojego aparatu ogladasz w przegladarce, tak? Jesli nie, sprobuj
a jaka masz temperature ustawiona na monitorze??
byc moze masz przejechane za bardzo w gore... efekt bedzie taki ze wszystko bedzie zabarwione na czerwono... a na monitorze bedzie wygladalo ze jest ok... dodam ze przy swietle zarowym powinno byc chyba kolo 5000 (ja mam 5300), jak masz np. ustawione 9000 to po ustawieniu kolorystyki tak zeby bylo ok wizualnie na monitorze, faktycznie pliki beda zaczerwienione wlasnie...![]()
BiGoSs
.: D70 + KIT :.
No to z tą temperaturą to kiszka. W ogóle nie wiem o co chodzi i gdzie tego szukać. Próbowałem zajrzeć w opcje ekranu, ale nic takiego tam nie widziałem.
Mógłbyś coś podpowiedzieć?
c-765 i nic więcej
temperaturę barw ustawia się w menu monitora, ale można też w sterownikach karty graficznej.
Przypominam Ci jeszcze raz - na tym forum nie ma jasnowidzów i nikt nie będzie w stanie dokładnie odpowiedzieć jeśli nie podasz informacji o posiadanym sprzęcie i oprogramowaniu które wykorzystujesz.
te przykladowe zdjecia sa jakies ciemne, jakby niedoswietlone, moze faktycznie problem nie tylko z monitorem.