Witam.
Czy ta lampa jest już dostępna na polskim rynku i jaka jest jej cena?
Na Ebay'u widziałem za 220 Euro - u nas pewnie więcej.
Pozdrawiam.
Witam.
Czy ta lampa jest już dostępna na polskim rynku i jaka jest jej cena?
Na Ebay'u widziałem za 220 Euro - u nas pewnie więcej.
Pozdrawiam.
Jest dostepna. Cena sklepowa proponowana przez Olympus Polska to 1099zł.
Ja juz sobie kupiłem. Jest świetna
E3 + Kawasaki ZR7-S to juz przeszłość...
E-M5 + Honda CBF 1000, bo trzeba naprzód iść
a czy wspolpracuje ona z olkiem 5060??
BiGoSs
.: D70 + KIT :.
http://www.dpreview.com/news/0409/04...lympusfl36.asp
z tego wynika, że tak.
Dziś dostałem lampe Fl-36. Czekałem na nią trochę długo, bo 1,5 tyg po terminie na jaki mi ją obiecano dostarczyć. Pstryknąlem kilka fotek i wygląda na to że zkup jest udany.
Olympus E-1, ZD 14-54, ZD 50, Sigma 55-200, Sigma 105, FL-36, Metz 58, E-PL1, 20mm 1,7
Jestem pewien że będziesz zadowolony z zakupu lampy.Moge zapytać ile Cie kosztowała?
Tak nie na temat...Widzę że mamy teraz dokładnie taki sam kpl. E1+14-54+FL36. To jest właśnie to![]()
Lampa kosztowała razem kosztami wysyłki 1010 pln (989 + 21) . Kupiłem ją w megamedia.pl.
Co do całości sprzętu to rzeczywiście mamy taki sam zestaw. Może brakuje mi tylko Kawasaki ale jakoś muszę sie bez tego obejść.![]()
W dalszej kolejności chcę kupić statyw i filtr polaryzacyjny.
Olympus E-1, ZD 14-54, ZD 50, Sigma 55-200, Sigma 105, FL-36, Metz 58, E-PL1, 20mm 1,7
550zl wiecej i FL-50 i tu mozna dopiero mowic ze to jest wlasnie to![]()
czy ktoś mógłby zamieścić przyładowe fotki z tą lampą, ciekaw jestem jaka jest różnica przy pstrykaniu z tą lampą a z lampą wbudowaną. Byłbym bardzo wdzięczny, ponieważ przymierzam się do zakupu dodatkowej lampy...
Oczywiście.....z tym że najłatwiej jest powiedzieć ..."dołóż 500, 800 zł i kup coś tam bo jest lepsze niż"..... tylko 90 % społeczeństwa oraz użytkowników tego forum boryka się z brakiem kasy.Zamieszczone przez DraXan
Idąc dalej tym tokiem myślenia każdy z nas powinien mieć co najmniej E1+FL50+ED50-200 plus nowe np. BMW530tdi
Mnie stać by było na FL50 ale wtedy zabrakło by kasy na E1![]()
Co miałem zrobić? Kupić tańszy aparat (np8080) i droższą lampę?
Przepraszam za te wywody nie na temat, ale jestem lekko rozgoryczony powszechną biedą naszego społeczeństwa.