@zloty_2k
może i przy grzybku jest bałagan, ale nie chciałem natury poprawiać i usuwać igiełLepsze jest naturalne wg. mnie
@nib
Napisalem już wyżej co to. To farba![]()
@zloty_2k
może i przy grzybku jest bałagan, ale nie chciałem natury poprawiać i usuwać igiełLepsze jest naturalne wg. mnie
@nib
Napisalem już wyżej co to. To farba![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
@Rick van Dyke
ad.1. Nie ze nie ostre, bo ostre jest (przynajmniej te czesci objete GO, czyli np. blaszki kapelusza z przodu). Ale wyglada jakbysprzesadzil z Neat Image'm czy czyms takim... kapelusz i blaszki sa bez faktury... gladkie jak szkloPrzynajmniej ja tak to widze.
ad.2. No nie jest zle :P Ale nie chwyta za serce...
ad.3. Nie wiedzialem, ze betonowy slupek moze byc tak uroczy![]()
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
Piekne fotki. Mam dziwne przeczucie, ze Sony F 717. Prawda ?
Kiedys przegladalem fotki z F 717 i oddanie kolorow i ostrosc byla wrecz identyczna.
@Kondi
Fakt, Sony, niestety nie Olesław![]()
Mówisz, że po ostrości poznajesz, iż to Soniacz? Jak??Bo kolorki to wiem, są charakterystycznie inne od Olkowych.
Jak dobrze pojdzie to za rok sobie jakiegoś solidnego Ola wciągneTylko nie wiem jakiego, bo do tego czasu może wyjdzie coś nowszego (następca E-1)...zobaczymy
![]()
Olympus D-560Z
Dziś kontynuacja tematu, czyli męczenie przyrody![]()
Ale skromnie bo tylko jedno.
Zapraszam do oceny. Wszelkie uwagi wskazane![]()
Olympus D-560Z
Gdybys nie napisal w podpisie ze to Sony to i tak zadalbym Ci to pytanie z ciekawosci. Ewentualnie zapytalbym czy Sony czy moze Canon G5. Kiedys na SwiatObrazu.pl bylo sporo zamieszania n/t F717 i nie ukrywam ze podobaly i wciaz podobaja mi sie fotki z tego modelu. Moze to zaleta Zeissa, moze nie, ale foci bardzo sympatycznie. Oczywiscie, nie aparat robi fotkiale...osoba ktora zapodawala probki na SO byla pierwszakiem w dziedzinie foto, a fotki byly naprawde...godne ceny jaka trzeba zaplacic za Zeissa.
Pozdrawiam![]()
zamieszanie wokol f717? ciekawe co to za zamieszanie bylo?
Co do kolorków to sie nawet do nich przyzwyczailem,a le wolalbym kolorki jak w Olympusach![]()
Olympus D-560Z
Podoba mi się ta fota szczególnie. Do tego mam małą słabość do tego typu spłaszczonych kadrów. Jedyne co mi nie leży to ramka, jestem tradycjonalistą w tym punkcie i wolałbym ramkę bez tej białej obwódki.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Superowe roślinki w pierwszej serii - kolorystycznie strasznie podobają mi się grzyby. W drugiej serii z kolei "słupek" z filtrem mnie zabił - boskie kolory.
"hans und helmut trinken vermut"
Dzięki No-shadow, dzięki dooomin![]()
@No-shadow Kick
Next time postaram się spróbować coś wstawić bez obwódek![]()
Naogół białą obwódkę wstawiam przy ciemnych fotkach by rozgraniczyć ramke od rzeczywistego kadru, a tutaj to hehe..........chyba tak z przyzwyczajenia :P
Olympus D-560Z