Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: KONKURS fotograficzny - WYNIKI

| OlyJedi Awatar Twardy
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Gratulacje dla wszystkich.
    Sugeruję następny temat - może architektura??

Co Wy na to.

Pozdrowienia
    Już 5 lat C-4000... Od niedawna Canon SX-1.

Awatar WojTech
    Mieszka w
    Bochnia
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Gratulacje zwyciezcom i zwyciezonym - pierwszym za naprawde super fotki, drugim za odwage pokazania swojego dorobku.

Ciekawostka:
    Mamy 1682 zarejestrowanych użytkowników, wstawionych fotek bylo kolo 45 (nie pamietam dokladnie), oddanych glosow kolo 50. Moze przy drugim konkursie sie troche wiecej ludzi zaktywizuje

Jestem za takim sposobem/systemem glosowania:

- przy wyswietlaniu zdjec tytul zdjecia obok
    - 3-stopniowa skala (1,2,3 pkt) na 3 fotografie,
    - glosowanie tajne do ogloszenia wynikow

pozdrawiam serdecznie
    Wojtech
    Olympus C4000Z, Kingston 128 + 16 MB, ładowarka MW 8168, aku 4x sanyo 2100, tulejka, szkielko uv, dekielek.

They left without me.. They do this every year..

Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Proponuję wysłać maila do użytkowników z informacją o rozpoczęciu głosowania i z adresem galerii, podobnie jak to miało miejsce z informacją o rozpoczęciu konkursu przy pierwszej edycji. To powinno przynieść lepszą frekwencję. Mówię oczywiście o drugiej edycji.
    C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    @WojTech zrobienie automatycznego liczenia przy takim sposobie glosowania jest chyba dosyc trudne, a liczenie reczne dosyc uciazliwe.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Awatar uranium
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    gratuluje wszystkim!
    ja również jestem za rodzajem ankiety, w której jest trzy stopniowa skala ocen. jest to bardziej sprawiedliwe.
    C-5050, Velbon PH--157Q, uv hakuba,polar king, 256MB CF Pretec + 32 XD Olympus....czasmi zwykła żarówka i kawałek tektury..

Dziękuję za wszystkie oddane głosy na moje zdjęcie. Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony wynikami głosowania.
    Zdjęcie zostało zrobione na Alandach w czasie tegorocznego rejsu do Laponii, aparatem C-750.
    Gdyby nie ta reklamówka na stole zdjęcie było by moim zdaniem dużo ciekawsze.
    Więcej zdjęć z tego rejsu i nie tylko, można zobaczyć na mojej stronie: http://www.sailing.radzionkow.net/rejs2004.html

Pozdrawiam
    Wesołych Świąt
    Marek

Awatar WojTech
    Mieszka w
    Bochnia
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    @vodnik - hm, nie powinno byc problemu... postaram sie myknac cos w tym stylu jeszcze dzisiaj, albo jutro.

Nie wiem jedynie jak zbudowane jest phpBB, bo logowanie/rozpoznawanie czy juz ktos glosowal mozna w rozne sposoby zrobic: albo podlaczac sie do bazy danych z loginami, albo podtrzymac sesje z forum. Ale to juz male piwo
    Olympus C4000Z, Kingston 128 + 16 MB, ładowarka MW 8168, aku 4x sanyo 2100, tulejka, szkielko uv, dekielek.

They left without me.. They do this every year..

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    @WojTech takie szczegoly do (A)rtura, bo to on panuje nad skryptami itp. Ja tylko recznie przy pomocy kartki i dlugopisu liczylem glosy.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

.

Gratuluje zwycięzcom....
    Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
    Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    a ja przy okazji mam pytanko do Zazuli - jak dokladnie zrobilas ten autoportret? (na oko ostrzylas recznie i samowyzwalacz?) no a moze ktos Ci pomagal?
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać