Gratulacje dla wszystkich.
Sugeruję następny temat - może architektura??
Co Wy na to.
Pozdrowienia
Gratulacje dla wszystkich.
Sugeruję następny temat - może architektura??
Co Wy na to.
Pozdrowienia
Już 5 lat C-4000... Od niedawna Canon SX-1.
Gratulacje zwyciezcom i zwyciezonym - pierwszym za naprawde super fotki, drugim za odwage pokazania swojego dorobku.
Ciekawostka:
Mamy 1682 zarejestrowanych użytkowników, wstawionych fotek bylo kolo 45 (nie pamietam dokladnie), oddanych glosow kolo 50. Moze przy drugim konkursie sie troche wiecej ludzi zaktywizuje
Jestem za takim sposobem/systemem glosowania:
- przy wyswietlaniu zdjec tytul zdjecia obok
- 3-stopniowa skala (1,2,3 pkt) na 3 fotografie,
- glosowanie tajne do ogloszenia wynikow
pozdrawiam serdecznie
Wojtech
Olympus C4000Z, Kingston 128 + 16 MB, ładowarka MW 8168, aku 4x sanyo 2100, tulejka, szkielko uv, dekielek.
They left without me.. They do this every year..
Proponuję wysłać maila do użytkowników z informacją o rozpoczęciu głosowania i z adresem galerii, podobnie jak to miało miejsce z informacją o rozpoczęciu konkursu przy pierwszej edycji. To powinno przynieść lepszą frekwencję. Mówię oczywiście o drugiej edycji.
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280
@WojTech zrobienie automatycznego liczenia przy takim sposobie glosowania jest chyba dosyc trudne, a liczenie reczne dosyc uciazliwe.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
gratuluje wszystkim!
ja również jestem za rodzajem ankiety, w której jest trzy stopniowa skala ocen. jest to bardziej sprawiedliwe.
C-5050, Velbon PH--157Q, uv hakuba,polar king, 256MB CF Pretec + 32 XD Olympus....czasmi zwykła żarówka i kawałek tektury..
Dziękuję za wszystkie oddane głosy na moje zdjęcie. Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony wynikami głosowania.
Zdjęcie zostało zrobione na Alandach w czasie tegorocznego rejsu do Laponii, aparatem C-750.
Gdyby nie ta reklamówka na stole zdjęcie było by moim zdaniem dużo ciekawsze.
Więcej zdjęć z tego rejsu i nie tylko, można zobaczyć na mojej stronie: http://www.sailing.radzionkow.net/rejs2004.html
Pozdrawiam
Wesołych Świąt
Marek
@vodnik - hm, nie powinno byc problemu... postaram sie myknac cos w tym stylu jeszcze dzisiaj, albo jutro.
Nie wiem jedynie jak zbudowane jest phpBB, bo logowanie/rozpoznawanie czy juz ktos glosowal mozna w rozne sposoby zrobic: albo podlaczac sie do bazy danych z loginami, albo podtrzymac sesje z forum. Ale to juz male piwo![]()
Olympus C4000Z, Kingston 128 + 16 MB, ładowarka MW 8168, aku 4x sanyo 2100, tulejka, szkielko uv, dekielek.
They left without me.. They do this every year..
@WojTech takie szczegoly do (A)rtura, bo to on panuje nad skryptami itp. Ja tylko recznie przy pomocy kartki i dlugopisu liczylem glosy.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Gratuluje zwycięzcom....
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
a ja przy okazji mam pytanko do Zazuli - jak dokladnie zrobilas ten autoportret? (na oko ostrzylas recznie i samowyzwalacz?) no a moze ktos Ci pomagal?
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać