Ja mam c5060 i działa bezproblemowo.
Ja mam c5060 i działa bezproblemowo.
Ja sprowadzałem z usa, płynął statkiem ale był zamknięty w obydowie wodoszczelnej, wiec wpływ wilgoci zmalał do zera
NA razie jest ok
Witam wszystkich.
Mam c-5060 od 4 dni ze sklepu Acris.pl i w poniedziałek odsyłam go z powrotemPo 3 dniach przestał funkcjonować. Obiektyw trzykrotnie próbuje się wysunąć, aparat wydaje alarmujące dźwięki, tele działa ale już focus tylko bzyczy (pewnie jakieś sprzęgiełko). Po wyłączeniu obiektyw wsuwa się dopiero za drugim razem. Poprzednio miałem c-730 i do czasu kąpieli w strumieniu funkcjonował przez 2 lata bez zastrzeżeń.
Pozdrawiam.
jagry
A wyjaśnijcie mi jedną rzecz, dlaczego kupiłeś aparat w tak "mało" znanej znanych firmie?
Przecież jest fotojoker,mediamarket,saturn itp, w których możesz przyjść i pomacać, a nie czekać na wysyłke i odsyłać je zpowrotem, a jeżeli mieszkasz na (za przeproszeniem) zadupiu, to i tak było wybrać jakąś bardziej znaną firme zajmującą się tylko aparatami.
Normalne że każdy może trafić śmierdzące jajo, no ale.......
A wyjaśnijcie mi jedną rzecz, dlaczego kupiłeś aparat w tak "mało" znanej znanych firmie?
Może i mało znana ale o dobrej opini (właśnie ją weryfikuję).
Co by mi dało macanie w sklepie, skoro aparat padł po kilku dniach?
Przez te kilka dni namacałem się do woli i nie miałem żadnych zastrzeżeń.
Na razie firma potwierdziła, że nie ma problemu i wymieni aparat na nowy egzemplarz, no ale zobaczymy........
jagry
Niestety zamiast wymienić, wysłali do serwisu Olympusa.Zamieszczone przez jagry
Z tego wynika, że chcą mnie uszczęśliwić naprawianym sprzętem.
Cofam dobrą opinię, to nie sklep tylko komis((
Umuwiłem się z prawnikiem i będę rządał zwrotu gotówki.
jagry