Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: C-310z czy C-370?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

C-310z czy C-370?

Chcialbym kupic na gwiazdke, w miare dobry, prosty aparat cyfrowy. Dla matki, wiec pelna automatyka wystarczy. Do 700zl najlepiej.
    C-310z ma bardzo dobre recenzje w zasadzie nie mam do niego zastrzezen.
    Natomiast nic nie wiem o C-370, zdaje sie ze jest nowszy? Cena podobna i nie wiem ktory wybrac.
    z gory dzieki za pomoc!

Kamil
    C4000
    C-4000

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam. Przylacze sie do pytania dodajac jeszcze dwa modele c-360 a mju 300. Wystarczy mi krotka odpowiedz to lub to, zdjecia amatorskie bez wielkich wymagan. Najwazniejsze to odporonosc na dzieci i prosta obsluga. Pozdrawiam Adam

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zabłudów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Witam serdecznie.

Własnie kupiłem C-370 na prezent dla sióstr, bo:
    - ma automatyczna klapkę na obiektywie,
    - jest mniejszy niż C310, ale
    - nie ma w komplecie karty, ma za to 12MB pamięci wewn. co w sumie nie jest, źle, bo i tak tą oryginalną 16MB z zestawu trzeba od razu sobie darować i dokupić większą.
    - nie ma wizjera. To mi się nie podoba, ale dziecieki i tak pstrykają z ekraniku LCD trzymając aparacik przed sobą...
    No i jest tańszy, pewnie dzięki zlikwidowaniu karty z kompletu i wizjera...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    hm z ta karta to masz racje, nie pomyslalem o tym. Jak stwierdzisz jakies ewidentne niedorobki lub wady daj znac!
    pzdr
    C-4000

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów