Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Jeszcze w sprawie I konkursu

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez (A)rturo
    lass: Nie sadze, wiele slawnych fogorafii nie ma wlasnie podpisów na jaksi wystawach a jego fotografie zachwycaja
    Oczywiście, że wiele prac podpisów nie wymaga (np. klasycznym portretom, na których jest sama twarz), a sztuczny podpis wręcz może przeszkadzać. Skoro jednak autor podpis dał, to praca funkcjonuje razem z takim podpisem.
    Rzeczą ludzką jest błądzić, ale mam nadzieję, że następnym razem będzie inaczej.
    C 4000Z

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    no teraz to za pozno... ale mysle ze na nastepny raz powinny byc podpisy!

BTW nastepne glosowania proponuje zrobic jako wielka ankiete lub jakos inaczej (najlepiej tak zeby nie bylo widac kto na kogo glosowal)
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    kto na kogo? ja nie wiem na kogo głosowałem... i mam nadzieje ze nikt nie poczuje sie obrazony z tego powodu ze nie na jego... miałem dylemat z 3 fotek no i prawieze losowałem... a co do podpisywania to bez złosliwosci ale... słyszałem opinię ze niektórzy podpisem dorabiają ideologie do słabego dzieła... wiec patrząc z tej strony rację mają zwolennicy unikania podpisow - ja ... tez wolę podpis

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    nie chodzilo mi kto na kogo... tylko o to zeby inni nie sugerowali sie kogos wyborem
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi Awatar marecki
    Mieszka w
    Kielce
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez qwerty
    .. a co do podpisywania to bez złosliwosci ale... słyszałem opinię ze niektórzy podpisem dorabiają ideologie do słabego dzieła... wiec patrząc z tej strony rację mają zwolennicy unikania podpisow - ja ... tez wolę podpis
    Tylko że temat był tak szeroki że tytuł zdjęcia by się przydał. To jest następna uwaga do następnego tematu konkursu. Sam wyraz "Święta" również wydaje mi się zbyt szeroki. Może "Gwiazdka", "tradycja", "Wigilia" itp.... zawężą bardziej temat.
    Co Wy na to?
    mente et malleo

Awatar Rick van Dyke
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    nie chodzilo mi kto na kogo... tylko o to zeby inni nie sugerowali sie kogos wyborem
    Całkowicie się zgadzam z Jeronimo! Bo będąc czepialskim i obserwując przebieg głosowania możnaby odnieść wrazenie ze sa pewne sugestie...

@(A)rturo:
    Chodziło mi o to, ze niektore z wystawionych fotek widzialem ze 2 miesiace temu na plfoto i nie tylko wiec trudno mi na cos glosowac co mi sie opatrzylo. Ale można by też popatrzeć z innej strony na to-> na plgnioto sie podobało to będzie się podobać gdzie indziej. Poza tym znam wtedy autora,wiec cała idea upada bo rodzą się sugestie. Podsumowując wydaje mi się, że next contest powinien zawierac foty dotychczas niepublikowane.
    ...ale czego nie ma w regulaminie to jest dozwolone
    Olympus D-560Z
    Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    oczywiście po konkursie zostaną podani autorzy fotek?

| OlyJedi Awatar (A)rturo
    Mieszka w
    Bełchatów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Naturalnie zostana podani

Rick van Dyke: nie bylo by sensu. Wiekszosc autorow chwali sie swoimi zdjeciami w roznych serwisach .. wiekszsc zdjec w naszym onkursie mozna znalesc na roznych forach foto

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    "Ale można by też popatrzeć z innej strony na to-> na plgnioto sie podobało to będzie się podobać gdzie indziej. "
    a nieprawda... sam doswiadczyłem

Awatar Kregon
    Mieszka w
    Leszno/Poznań
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Proponuje, zeby kolejne konkursy byly zorganizowane podobnie jak TZT na cyberfoto.pl
    1. Ankieta - wybor tematu.
    2. Pewien okres czasu na nadsylanie prac.
    3. Ankieta z wynikami ukazujacymi sie po zakonczeniu glosowania - wybieranie fotki.
    Kregon
    Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
    Moje PL Foto - ZAPRASZAM