[quote="MichelCat"]A ja miałem się brać za 8080 albo Nikon 8700, nie ma szans zbieram na lustrzanke.
... Więc nie ma taniej złej lustrzanki. Lub lustrzanki słabszej od jakiegokolwiek kompaktu.
[quote="MichelCat"]A ja miałem się brać za 8080 albo Nikon 8700, nie ma szans zbieram na lustrzanke.
... Więc nie ma taniej złej lustrzanki. Lub lustrzanki słabszej od jakiegokolwiek kompaktu.
mente et malleo
dobra decyzja gratulujeZamieszczone przez marekfe
no i mniemam iz wybor padnie na E-1 lub E-300
ja niestety posiadajac taka ilosc gotowki inwestowal niestety ale w canona- albo 10 d ale racze sklanial sie do 20d, przemawia za to ilosc obiektywow i ich cena, ale to jest tylko moje zdanie![]()
POZdr
kiedys c4000,C5050- w pracy c-725 - aktualnie d50
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=310792 troche moich aukcji <-
W poniedziałek oddaję C8080 i biorę na jego miejsce E1 plus FL36. Zobaczę jakie są możliwości tego zestawu i wtedy zdecyduję. Do C8080 zdążyłem już się przyzwyczaić i powiem prawdę że smutno się z nim rozstać.To naprawdę porządny sprzęt.![]()
E3 + Kawasaki ZR7-S to juz przeszłość...
E-M5 + Honda CBF 1000, bo trzeba naprzód iść
@Avalon po podpisie widze ze juz jestes szczesliwym posiadaczem E-1 i FL-36 ;]
Gratuluje
Ano, tak sie stało. Aparat mam od 18 grudnia, lampę "zanabyłem" kilka dni temu. Jedna z pierwszych FL36 jakie dotarły do Olymps Polska.Zamieszczone przez DraXan
Jak narazie jestem baaaaardzo zadowolony.![]()
Nie ma porównania z jakimkolwiek kompaktem, nawet tymi z martycą 8mpix i jasnymi obiektywami f1.8~2.4. Jakość obrazu, wykonania aparatu i obiektywu , szybkość działania to jest właśnie to za co warto dać 5tysięcy.
Generalnie "nie mam pytań"![]()
Ano, tylko sie Cieszyc z promocjiZamieszczone przez Avalon
![]()
Juz niedlugo powstanie osobny dzial na www odnosnie E-System ;]
Mozna by tylko powiedziec, szkoda tych ktorzy wydali przy obecnej promocji podobne pieniazki i zakupili E-300 a nie E-1
i Ciesze sie ze polskie grono posiadaczy E-1 rozroslo sie tak znaczaco, wlasnie za sprawa promocji dla studentow.
Całkiem niedawno stałem sie posiadaczem nowego E-1. Kupiłem go oczywiście w promocji studenckiej.
Wcześniej myslałem o Konice Minolcie 7D , ale cena niestety jest dużo wyższa.
Gdy pobawiłem się już kilkoma aparatami w sklepie to juz później nie chciałem na nic innego patrzeć. Doskonałe wykonanie i ergonomia.i mieścił się w moim budżecie.
Teraz brakuje mi jeszcze lampy, zamierzam kupić FL-36 jak tylko będzie bardziej dostępna.
Olympus E-1, ZD 14-54, ZD 50, Sigma 55-200, Sigma 105, FL-36, Metz 58, E-PL1, 20mm 1,7
Jak widać w moim podpisie FL36 jest już dostępna.Zamieszczone przez Grzes55
![]()
Sądzę że chciałeś napisać ..."jak będzie tańsza"....
Tak off topic....
Miałem dzisiaj w łapkach Zuiko 50-200.
Szczęka mi opadła do samej podłogi na dobre pięć minut.
Nie mam więcej pytań![]()
Zuiko 40-150mm 3,5-4,5 jest juz za 1170zl i tez niezle cacko![]()