Witam.
Ja się łapię byle nie na jakimś krańcu Polski. Polecam Kazimierz Dolny albo Góry Świętokrzyskie.
mente et malleo
to moze cos w koncu ustalimy???
na przyklad 2-3 lipiec???
albo cos takiego???
dajcie jakas konkretny termin wyjazdu...
no i tak, zeby byl czas na zaplanowanie...
ja moge osobiscie polecic czestochowe, jest sporo ciekawych miejsc, a niedaleko czestochowy (dojazd miejskim autobusem) jest Olsztyn - czyli jura krakowsko-czestochowska...
ale bez konkretnych ustalen nic nie zrobimy...
proponuje teraz USTALIC DATE!!!!
TAK NA MIESIAC - POLTORA PRZED TERMINEM!!!
Zgadzam się z przedmówcąA miejsce faktycznie jest niezle. co do terminu to nie wiem jak inni ale przelom lipiec sierpiec lub sierpien odpada ze wzgledu na planowane wyjazdy urlopowe - przynajmniej tak mi sie wydaje ze najczesciej sie cos planuje wlasnie wtedy.
mente et malleo
to przelom lipiec/sierpien odpada, bo rzeczywiscie jest najwiecej urlopow w tym terminie...
pozostaje nam:
polowa lipca (16 i 17 lipiec)
polowa sierpnia (13 i 14 sierp lub 20 i 21 sierp)
to glosujemy, kiedy najlepiej...
raczej sierpień bo pogoda lepsza. lipiec jest deszczowy.
mente et malleo
kto jeszcze za sierpniem???
Byle nie 20stego sierpnia bo biorę ślub
Na inne terminy się piszę
W zasadzie w każde miejsce w Polsce.
Pozdro
Canon 85 f/1.2 mkII L w moim plecaku jest jak perła w chlewie.
ehhe no to gratulacje
wszyscy przyjedziemy na slub i bedziesz mial 1000000 niezapomnianych fotek ze slubu![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
DziekiWspaniałe intancje
Obwaiam się jednak, że mogło by sie okiazać, że fotografów jest więcej niż gości
![]()
Canon 85 f/1.2 mkII L w moim plecaku jest jak perła w chlewie.