Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: SUPER Program do robienia pokazów zdjęć z cyfrówki

Awatar Grafi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

SUPER Program do robienia pokazów zdjęć z cyfrówki

za 4 dni ukaże się najnowszy numer Komputer SWIAT Ekspert a na nim program InAlbum 1.0 . W tym programie można robić naprawde ekstra pokazy zdjęć. Zarówno takie opierające się na tematach jak i takie bardziej stonowane.

Oczywiście to nie jest jeszcze najciekawsze. Możliwości eksportu powalają. Pokaz można wyeksportować do:
    - Flasha z HTMLem
    - AVI
    - EXE
    - Wygaszacza ekranu Z WLASNA INSTALKA
    - VCD lub SVCD
    dla mnie czad no a na dodatek można zrobic triala z animacji w formacie EXE i wygaszacza ekranu Tak żeby po 15 dniach trzeba było wprowadzić hasło żeby animacje można było odtworzyć.
    + mozna tworzyć menu płyty SVCD i wypalać z poziomu programu
    + mozna nakładać filtry na zdjęcia i kadrować je
    Pozdrawiam
    Grafi

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    a wiesz moze w jakies wersji to bedzie czy SHAREWARE CZY FREE albo jakies special wydanie pelne dla gazety?
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Awatar Grafi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Program jest platny, tam bedzie pelna wersja.
    Pozdrawiam
    Grafi

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    o kurde musze to miec!! dzieki za info
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi Awatar krzwoj
    Mieszka w
    Heidelberg
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Czesc,
    jesli kogos interesuje to program moge wyslac (jest co prawda troche duzy - ok 12MB) wraz z pyszna witaminka

Pozdrawiam

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    wiesz jak ktos ma legalny system, darmowe programy i moze tanio kupic (w cene gazety) taki program to jest to dla niego nie lada gradka. A programy z witaminkami :P mozna od tak zawsze sobie zassac z netu....

BTW Oczywiscie na tym forum nie popiera sie "witamin"

Pozdro

Awatar Grafi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    To nie jest takie latwe krzwoj, program wazacy 12MB nie jest pelny - musi pobierac dodatki z netu. Klikasz na przyklad na jakims temacie do wykorzystania i on sie sciaga z ich serwera. Zaloze sie ze zablokowali juz dawno pirackie wersje programu.
    Pozdrawiam
    Grafi

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    @Grafi
    mam do Ciebie pare pytan:
    - czy program chodzi poprawnie w winXP (win2000) na koncie z ograniczeniami (nie koncie administratora)? Bo mi wersja ktora testuje wogle nie chce sie uruchomic...
    - bardzo mi sie podoba funkcja zrobienia triala ze zdjec. Czy moglbys opisac ta funkcje dokladnie. No chyba ze jest tylko tak jak opisales - mozna zablokowac na 15dni i pozniej przy braku wymaganego hasla zdjecia sie nie wyswietlaja.
    - czy w wersji pelnej przed uruchomieniem pokazu tez wyskakuje okienko z nazwa firmy? i czy podczas prezentacji sa gdzies banery reklamowe firmy itp..
    - czy sa jakies ograniczenia w ilosci prezentowanych zdjec?

Awatar Grafi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Tak, dziala bez problemu na XPku... chociaz teraz przypominam sobie ze jak kiedys demo odpalalem to mialem z nim klopoty. Dosc szybko zdobylem pelna wersje i juz nie pamietam juz czy dalo sie uruchomic wersje probna

Funkcja robienia triala jest malo skomplikowana jesli chodzi o konfiguracje. SCR i EXE mozna zablokowac haslem i ustalic po ilu dniach bedzie ono potrzebne do dzialania.

Nie zauwazylem zadnych ograniczen zdjec w animacji, jednak duza ich ilosc raczej nie pozwala na stworzenie plynnej animacji flasha (program bardzo dobrze te zdjecia optymalizuje). Mozna tez zrobic pokazy tematyczne makro / ludzie itp a pozniej zrobic jedna plytke SVCD z menu. Bardzo fajnie to sie prezentuje bo mozna wlasne mp3 jako podklad dac i nagrac wlasne komentarze do zdjec.

Ogolnie poza samymi poakzami zdjec mozna robic tez profesjonalne prezentacje, przy ktorych power point lezy i kwiczy :]

Przy wlaczaniu nie ma zadnych dodatkowych okienek. Programu mozna uzywac tez w celach zarobkowych.
    Pozdrawiam
    Grafi

| OlyJedi Awatar Arras
    Mieszka w
    Rzeszów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    o ciekawy programik... trzeba go wziąść na warsztat
    C750&C720 + cla4/UV/sva-20/sm128/xD256 + wyzwalacz do C720/C725 + zasilacz