fotka wypas, pomimo błędów jakie znalazłem w postaci obciętego w połowie samochodu i dziwnego rozmazania nieco powyżej![]()
fotka wypas, pomimo błędów jakie znalazłem w postaci obciętego w połowie samochodu i dziwnego rozmazania nieco powyżej![]()
Olympus Camedia 745 UZ
Nikon D50 + osprzęt
no no mam inspiracje... a co do tablic to chyba jedak sa z polski: powiat Wołów województwo dolnośląskie...
ps a ja znalazlem czlowieczka bez nóżek... auu chyba bolalo... ło i bez głowy... kurcze chyba te superkomputery sie nie spisaly...
Jest wiecej bledow,samochody pozamieniane dachami,dachy za samochodami,albo samochod wjezdzajacy w autobus(a tak na marginesie to ciekawie to wyglada).
chivas
C3040Z + SM 2x64MB,32MB,16MB + tulejka52mm + UV+Polar+FD + Macro + 0,48xWild Lens + Velbon DX-888 + mini statyw + Remote Control + dekielek(i)
Live well,laugh often,love much
wyczytane z grupy dyskusyjnej:
Taka ciekawostka. Kompozycja kilkuset zdjęc powierzchni Marsa dająca w sumie prawie 100 milionów pikseli. Robota Amerykanina zwanego swojsko "Spirit". Warto zobaczyć, jak będzie fajnie fotografować cyframi za 5/10/15 lat (niepotrzebne skreślić)...
BTW polecam jakis program do sciagania plikow bo zdjecie zajmuje 50 MB :P
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Jakiś czas temu wymyśliłem sobie zdjęcie które składałoby się ze sklejonych zdjęć makro ... kobiecego aktu.Niestety nie mam chętnej modelki, oprócz tego trzebaby skonstruować coś w rodzaju wózka lub statywu który mógłby poruszać się nad modelką. Może ktoś wykorzysta mój pomysł w praktyce. Ciekawie musiałoby wyglądać takie zdjęcie kilkuset Mpikselowe.
![]()
hehe zboczek :P
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Nie no są takie zdjęcia, chociażby twórcy postaci do Posera tak robią i miałem i chyba jeszcze mam całe zestawy takich zdjęć.Zamieszczone przez GK
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
DWL F077 to niewątpliwie polska rejestracja. z powiatu wołowskiego na dolnym śląsku. skąd się tam on znalazł?
C-5050, Velbon PH--157Q, uv hakuba,polar king, 256MB CF Pretec + 32 XD Olympus....czasmi zwykła żarówka i kawałek tektury..