Przyszła zima, a sniegu nimaprzynajmniej u mnie.
1 dla mnie najlepsza
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
ojeny to już zima? musze częściej wygądać za okno, bo chyba coś przegapiłem
U nas śniegu niestety ani płatka.
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
zima zima :> u mnie sniegu po kolana heheheeh.... wczoraj od poludnia do wieczora padalo ze kosmos.... ale dzisiaj juz jest ok tzn jest biaaaaalofotki spoczek...
POZDRAWIAM
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Kurcze, u nas tak dmuchnęło i sypnęło że prąd wyłączyło i drogi zakorkowało![]()
Co do fotek to mnie się podoba naj 2-ga. Jakoś tak w centrum widno a dookoła ciemno. Reszta niepowiem też spoko jak to nocą w zimę.
Pozdrawiam
mente et malleo
Pierwsze 2 spokkko mammokko. Ostatnia zly WB.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
dzięki wszystkim
Vodnik, mam pytanka bo szczerze mowiąc nie wiem, nie rozumiem... mozliwe ze masz rację ale dlaczego uwazasz ze w trzeciej jest zły WB? Jaki powinien byc i po czym poznac ze zły? Po nasycenu żóltym? Pytam serio bo jako ze nosze fotochromy sam widze kolorki troszkę przekłamane... a akurat wydaje mi sie ze to co widze na fotce mniej wiecej odpowiada obrazowi na ulicy... Wszystkie fotki robiłem na WB Auto. Moze teraz będzie lepiej:
u mnie tak to wyglądało wczoaj w nocy:
www.michalcat.k33.pl/foty/snieg.jpg
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
czy mi sie wydaje czy na 1 fotce na skrzyżowaniu stoją same światła od samochodu![]()
-=eublepharis macularius=-
Samochód już ukradli, same światła zostały![]()
![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska