Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: c-765 i LCD

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

c-765 i LCD

witam
    kilka dni temu kupilem c-765 i na ekranie LCD jest jeden czerowny piksel, z zwiazku, ze jestem "zielony" z fot.cyfrowej. choc nie z analogowej
    prosze o rade czy to jest powod do relkamacji aparatu i co to jest ??

z pozdrowieniami

roomi

Awatar wrocek
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Przede wszystkim sprawdź czy widać go również w celowniku i na zdjęciach. Jeśli nie, to jest to tylko wada wyświetlacza LCD. Można próbować reklamować, ale jak nie jest to gdzieś na środku i nie przeszkadza za bardzo, to ja bym to zostawił.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    witam
    dzieki wrocek
    na zdjeciach jeszcze nie sprawdzalem ale w celowniku nie widac a reklamowac nie chce bo chce uzywac a nie czekac tygodniami na wymiane lub cos innego, osobiscie mi to nie przeszkadza, pytalem jedynie aby przekonac sie czy to nie jest nic powaznego

jeszcze raz dzieki wrocek

roomi

Awatar wrocek
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    U mnie na wyświetlaczu też jest świecący pixel i nie reklamowałem (z tych samych powodów). Niektórzy producenci od razu zastrzegają, że pojedyncze pixele na wyświetlaczu nie są podstawą do reklamacji.

Awatar Rick van Dyke
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Może to jest ten sam problem co w moim aparacie. Tyle u mnie pixel nie wychodzi na fotkach, ale tez nie zawsze sie pojawia na LCD
    zapraszam na moj topic:
    http://forum.olympus.hat.pl/viewtopic.php?t=2683

Jakbys sie zdecydowal isc do serwisu spytac fachowcow, to napisz na forum jakie tego byly wyniki
    Olympus D-560Z
    Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów