Kapitalny reportaż, widać że "się działo", zdecydowanie pasuje B&W...
Jak masz to daj więcej...
Pozdrawiam
Kapitalny reportaż, widać że "się działo", zdecydowanie pasuje B&W...
Jak masz to daj więcej...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Dzięki serdeczne za odwiedziny i komentarze.
Trochę mnie Grizz podpuścił i postanowiłem porwać się na kolor i pokazać Wam tą historię jeszcze raz - w trochę innym wydaniu.
Napiszcie proszę co myślicie i jak kolorowe zdjęcia kontrastują z pierwszą czarno - białą wersją.
5 kadrów wstawiam na forum.
Całość kolorowego reportażu możesz zobaczyć tu: www.adrianwykrota.pl/simple/HCPstrajkkolor
Kolor też fajny ale... B&W bardziej mi się podoba. Fajnie że dałeś wybór![]()
Wersje kolorowe też mi pasują . Zdjęcia dobre w odbiorze i kolor i BW
Reportaż ciekawy tylko jak go oglądam to wychodzi na to , że rozruchy zaczęli ludzie z Solidarności , a nie anarchiści .
Może trzeba było też ich pokazać jak rozrabiali w pierwszym szeregu .
Pozdrawiam LEO
E-1 , 40-150 , Helios MC 44M-4 , Pentacon 4/200 , Metz 48AF-1 ,
statyw Hakuba S-4500
Zdjecia spoko. Nie wiem, czy admin jest gotowy abysmy zaczeli dyskusje - kto pierwszy zaczal. Ja od siebie napisze tak. Wkrzua mnie, ze kolejny zaklad, ktory z winy ZARZADU jest na krawedzi upadlosci wyciaga reke po publiczne pieniadze (czyli moje). Z drugiej strony, kiedy szlo niezle HCP bylo dojna krowa, skad pieniadze wedrowaly do budzetu panstwa a na inwestycje w powiekszanie majatku zakladu wracaly grosze. Wkurza mnie, to ze obecni protestujacy wycieraja sobie gebe powstancami miedzyinnymi z HCP z 56 roku. o!, tyle. Wspolczuje tym ludziom, bo wali sie im ich swiat, bedzie im potrzeba wiele determinacji aby znalezc sie w nowej rzeczywistosci, przed ktora bronili sie od 89 roku.
Rolleicord, Canon
flickr
Jak się okazało masz świetną intuicję do reportażu. Bardzo podobało mi się w bw może dlatego, że temat nie ma nic z koloru w sobie a sutuacja zmierza w stronę czerni.
pozdrawiam Wiejo
Ja wolę kolorowe.
B. dobry materiał!
Zaglądnijże! - http://www.mariuszsarzynski.pl/
kolorowy reportaż zdecydowanie bardziej oddaje klimat danej chwili. bardziej mnie przekonuje!