A ja w tym wypadku bardziej skłaniałabym się ku oryginałowi.
A ja w tym wypadku bardziej skłaniałabym się ku oryginałowi.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
MNie się też bardziej podobają oryginały. Te dwa ostatnie są fajne właśnie przez to, że takie nieoczywiste i trochę bure. Do grzybka też nie mam zastrzeżeń. Mniam.
Jeśli już wszyscy głosują to i ja za oryginałem.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Przeglądając stary album z Angli chciałbym pokazać 2 fotki Londynu w nocy szkoda że nie miałem statywu i obecnej lustrzanki. Kadry mogłem ustawić tylko tak jak parapet bądź barierka była ustawiona.
Ostatnio edytowane przez ketero ; 11.12.09 o 19:21
Fajne nocne ale na pierwszym obciąłbym brzeg na dole. Na drugim, trochę mi przeszkadza ten pomost(?) w LD.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
no no, ostatnia seria MSZ bardzo udana![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Fotki były robione Fuji S5700 który ma złą niby sławę ale ja uważam że był to bardzo dobry aparat. Helmuth jakby był statyw to na pewno kadry byłyby udane
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA