@sebastan - idealne, salomonowe rozwiazanie. Tak byloby najlepiej![]()
@sebastan - idealne, salomonowe rozwiazanie. Tak byloby najlepiej![]()
Olympus C4000Z, Kingston 128 + 16 MB, ładowarka MW 8168, aku 4x sanyo 2100, tulejka, szkielko uv, dekielek.
They left without me.. They do this every year..
no, jeszcze 3 dni. Bardzo jestem ciekaw wystawionych fotek, oraz ich ilości![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
nie no jeszcze 3 dni nie mialem czasu wyslac swojego zdjecia
ech kurde musze sie pospieszyc i wyslac
swojego? chodzi o autoportret?![]()
Nie ubiegaj faktów![]()
mente et malleo
tego nie wie nikt ;]
Zdjecie wyslane.
Zainteresowanie konkursem jest calkiem spore, wiec wielkich nadziei sobie nie robie![]()
Zycze wszystkim powodzenia!
wk
Olympus C4000Z, Kingston 128 + 16 MB, ładowarka MW 8168, aku 4x sanyo 2100, tulejka, szkielko uv, dekielek.
They left without me.. They do this every year..
DraXan przesadziłesautor fotki wie na pewno
![]()
Nie wiem czy wszyscy zauwazyli ze zmienil sie koncowy termin oddania zdjec. Dodatkowe informacje - bardzo wazne - dla osob ktore wyslaly juz fotki przed 17 listopada sa na pierwszej tronie tego watku.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Właśnie wysłałem ( w pierwszym e-majlu nie wiem co ) zdjęcie .Długo nie mogłem się zdecytować . To było przysłowiowe "za 5-ć dwunasta" ale moze się załapię.
pozdrawiam Wszstkich. Mimo, że jestam nowy czytam Was od dawna
C-4000; 3x128MB+16MB; Hähnel TC Compact II+ 4szt AA 2350mAh; Energizer 4 szt AA 2300mAh, zestaw ochronny King ( tuleja, filtr UV, dekielek )