Zamieszczone przez (A)rturo
a jak ktoś nie ma aparatu firmy OLYMPUS ... to nie może wziąść już udziału w konkursie![]()
To chyba niepotrzebna dyskryminacja na tym Forum - powinny liczyć się tylko zdjęcia obojętnie czym zrobione !
Zamieszczone przez (A)rturo
a jak ktoś nie ma aparatu firmy OLYMPUS ... to nie może wziąść już udziału w konkursie![]()
To chyba niepotrzebna dyskryminacja na tym Forum - powinny liczyć się tylko zdjęcia obojętnie czym zrobione !
tylko Nikon
To forum przedewszystkim dla uzytkonikow Olympusow wiec o dyskryminacji nie ma mowy
co prawda wolę fotografować zwierzeta ale co tam mozna spróbować .
życzę wszystkim szczescia i wdzięcznych modeli![]()
dlaczego wdziecznych modeli a nie modelek?![]()
No i gdzie znowu podziali sie ci ludzie...![]()
Pzdr.
witam wszystkich,
ja już swoją pracę wysłałem. z niecierpliwością czekam na galerię ze wszystkimi zdjęciami. ciekawe czy moje zdjęcie będzie miało jakieś szanse, czy też okaże się, że mam o sobie zbyt wysokie mniemanie i będzie jednym z najsłabszych...![]()
w każdym razie powodzenia życzę i czekam na galerię
pozdrowionka z krakowa![]()
Olympus C-745 UZ + xD 256 MB + statyw stołowy; moje GG:504560
Witam dzięki za zaproszenie.Cieszę się że mamy konkurs.Trochę temat mi nie leży , ale kto wie może kogoś "dopadnę" ze swoim Olkiem.
Temat trudny i złożony ale nikt nieobiecywał że będzie łatwo.Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów i Konkursowiczów życzę powodzenia.
![]()
Ech... mi też temat tak średnio podchodzi :// Nikt mi nie kce pozowac, a obcych ludzi jakoś nie umiem podpatrywac i focić :// Ale może jednak cos mi się nawinie przed obiektyw ;))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Wiedźmo, zrób autoportret, a żeby nikt Cię nie rozpoznał, to proponuję w PSie taki czarny pasek na oczy nałożyć![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
golden
Z tego co wiem był/jest konkurs HP i tam również zdjęcia tylko z Hp przyjmują.
Ale zawsze możesz kupić Olka![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Konkurs jest trudny a raczej temat. Ale dla was jak i dla naszych Olympusow to betka![]()