I to i to.
Co mozesz sprawdź w sklepie, a potem już samo wyjdzie![]()
I to i to.
Co mozesz sprawdź w sklepie, a potem już samo wyjdzie![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Izi! Piszemy o dwóch takich przypadkach. To promil sprzedaży, albo i mniej. Oczywiście sprawdź aparat w sklepie, ale nawet gdybyś trafiła na wadliwy egzemplarz, to nie zostaniesz na lodzie. Olek ma szybki i dobry serwis.
To nie Nikon 5000, w którym prawdopodobieństwo wystąpienia wady wynosi 90% pudełek w każdym sklepie.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
A dziś przyszła lampa. Także ekspres - tydzień i dwa dni.
Dzisiaj w innym sklepie FJ kupiłem E-30 (licznik 102 zdjęcia), w poprzednim zrezygnowałem z zamówienia. Przed zakupem zrobiłem kilka zdjęć z lampą i bez. Wszystko wydaje się być OK, światełka nie migają ponad miarę, obraz jest ostry. Mam tylko pytanie dotyczące włącznika on/off, czy on jest wytrzymały? Czy muszę na niego uważać? Teraz dostosowuję aparat do swoich ustawień i poznaję jego funkcje. Jutro wybiorę się na spacer i zrobię pierwsze zdjęcia. Pomimo wczorajszej awarii cieszę się z dzisiejszego zakupu.Pozdrawiam, AG
ps. Zaraz wypełniam zgłoszenie na stronie i czekam na lampę!!!
Użytkuję E-30 od sześciu miesięcy..., problem z świecącą diodą miałem dwa razy- dioda zapisu migotała wtedy do czasu wyłączenia i ponownego uruchomienia, po tym zabiegu wszystko wracało do normy. Na stronie olka przeczytałem o nowym firmware z paroma poprawkami i po zainstalowaniu problem znikł na razie bezpowrotnie. Więc pozostaje tylko kupować a jak coś będzie nie tak, to zawsze można sprawdzić "legendy" o servisie olympusa....
Pozdrawiam
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Za epicurem. Trzeba patrzeć jedynie przy odkładaniu do futerału czy jest na off cz na on. Szkoda barerii![]()