Faktycznie prosto chociaż wydawało mi się krzywo- tak czy siak uciął bym górę aby tego prześwitu nie było- o to mi chodziło
Faktycznie prosto chociaż wydawało mi się krzywo- tak czy siak uciął bym górę aby tego prześwitu nie było- o to mi chodziło
Dla mnie - 4; 5 i 10 są świetne.
Powodzenia.
Pozdrówka.
Zimno tu trzeba napalić, zdjęcia gorące nie będą ale odwiedzający może nieco nachuchają.
Jesień ponura coraz bardziej, liści z dnia na dzień ubywa jeszcze trochę i na drzewach zostanie tyle co nic.
15.
Ponuro strasznie, ale trzeba to jakoś przeczekać. A warto !
16.
Co wiosnę wszystko aż huczy od radości, tegoroczna była pierwszą którą mogłem uwieczniać za pomocą lustrzanki.
17.
Kłóci się to z podręcznikami, ale może dlatego z całego wypadu na kaczeńce podoba mi się najbardziej, a co istotne po tylu miesiącach nadal przykuwa moją uwagę. Taka nutka tajemniczości pewnie jest przyczyną tego oddziaływania. Ciekawe czy i Wam się spodoba
18.
Miało nie być insektów, ale tak sympatycznej modelce się nie odmawia. W końcu to Laydybird !
19.
Piękne majowe wieczory które upływały mi z aparatem w ręku przyniosły sporo zdjęć na które szczególnie przy obecnie panującej pogodzie lubię sobie popatrzeć. Mi przywołują wspomnienia których nijak jestem wstanie przekazać innym. Tylko zdjęcia mogę pokazać.
Jakoś w tamtym okresie przeczytałem "Ekspozycję bez tajemnic". Kto zaglądał, być może kojarzy rozdział o panoramowaniu. Przykładem jest samochód pędzący drogą przecinającą pole słoneczników. Podobało mi się piekielnie, właśnie to konkretne ujęcie, wśród tych słoneczników. Myślę sobie to nie może być trudne. Postanowiłem spróbować, lecz te słoneczniki nie dawały mi spokoju, zależało mi na nie mniej ciekawym kadrze. I wymyśliłem ! Fotka nie powala ale spełniła jakieś tam moje małe fotograficzne marzenie.
20.
Ostatnio edytowane przez Hrr ; 23.10.09 o 17:32
Łaadne....wszystko- i dodatkowy plus za komentarze do zdjęć
Fajne kolorki, w ostatnim ładnie Ci wyszedł ten paning
/*...................*/
/* ...........................*/
No ładnienajbardziej 19 mi się podoba
![]()
Dziękuję za komentarze, szkoda że jedynie nieliczni z odwiedzających zostawiają tu ślad.
A teraz coś z kompletnie innej mańki, zwrot o 180*. Co by za dużo w jednym temacie nie siedzieć i przeglądających nie zanudzać.
Koncert grupy Kat & Roman Kostrzewski, mój debiut w tej materii.
Wybaczcie to 640x480, ale w takiej leciały dla portalu to i tu przy okazji.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
Chyba starczy, chodź weszło jeszcze kilka. Ogólnie rzecz biorąc nie był to łatwy wieczór, chodź niezmiernie interesujący. Żaden ze mnie Ross Halfin, ale jak na debiut nie mam nad czym płakać. Kostrzewski to nie motylek na polu, za to bardziej przewidywalny od czapli i w przeciwieństwie do nich nie płochliwy.
Ach ta mina "nikoniarzy" na widok olka- "eee to w ogóle jest lustrzanka" ? Po czym szyderczy uśmiech i słodkie życzenie " miłych szumów" tuż przed startem. Fociło się trudno, klub był mały a tłum bawił się świetnie. O dziwo najwięcej dobrych zdjęć przyniósł stary Zuiko OM...
Ostatnio edytowane przez Hrr ; 26.10.09 o 21:11
Bardzo ładne te twoje fotki.Może coś do galerii to wtedy więcej osób będzie mogło "zostawić ślad". Proponuję motylki
![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Fotografia krajobrazowa jest moją ulubioną, od tego się zaczęło, od chęci zapisania na dłużej togo co widzę teraz. A pejzaże widziałem najchętniej.
Jednocześnie strasznie to nie łatwe strzelić niebanalny krajobrazik, nie wtórny, inny niż wszystkie. Posklejać trzeba tyle elementów aby razem namalowały ładny obraz. Jak kiedyś zrobię taki który mnie zadowoli, ucieszy, na który patrząc powiem "to jest to" i nie znajdę nic co trzeba by poprawić to już nie będę miał czego w życiu szukać, no może poza następnym jeszcze idealniejszym. Ale takie dywagacje sensu większego nie mają gdyż takie zdjęcia mi nie grożą !
27.
http://img145.imageshack.us/img145/7479/p9231668r2s.jpg
Jedno ostatnich, następne będą zimowe. A tegorocznych jesiennych wcale
28.
http://img81.imageshack.us/img81/6088/p6205942r.jpgMimo mych starań słońce dało przepiękny przepał, no bywa
29.
http://img503.imageshack.us/img503/4103/p6205970p.jpgTu z kolei w przeciwnym narożniku krzun wątpliwej urody. Umieszczam oba bo chciał bym usłyszeć Wasze zdanie. Wiem już że wrócę tam w przyszłym roku o tej porze ( bo i mam nie daleko ), 9-18 się do tego ( jak i następnego) czasu nie dorobię, ale pomysł mam !
30.
http://img406.imageshack.us/img406/1843/p72074092.jpgNa zakończenie. Fotograficznie takie nic, to też potraktujcie to jako ciekawostkę co chmury potrafią przed burzą.
JacekO może i masz rację z tą galerią.
PS. Ten typ zamieszczania zdjęć lepszym jest czy pozostać przy starym ?
Ostatnio edytowane przez Hrr ; 4.11.09 o 13:56
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA