Wieża ciśnień dobra jest. Dobrze oświetlona i naświetlona. Ja chyba bym próbował ją prostować nieco.
Pozdr
Wieża ciśnień dobra jest. Dobrze oświetlona i naświetlona. Ja chyba bym próbował ją prostować nieco.
Pozdr
W pełni się zgadzam
Przymknąłbym bardziej obiektyw aby latarnia ładniej (gwiazdka) wyszła.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
barmichal76 prostowałem wiele razy i zawsze jest krzywa !
Z tą gwiazdką to w dziesiątkę trafiliście, dzięki !
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Spuchła trochę, co ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dawno tu nic się nie pokazało. Nie oznacza to że zdjęć nie robię, chodź przyznam że na pewno mniej niż bym chciał.
Rok 2013, który w rezultacie ucieszył mnie dwoma eleganckimi wyjazdami i wieloma cennymi zdjęciami, udało się zacnie zwieńczyć wypadem na Majorkę. Wyspa okazała się olbrzymim zaskoczeniem. Pozytywnym.
347.
348.
349.
Podróżując po kosztach (jedną z popularnych tanich linii lotniczych) ograniczony byłem bagażem podręcznym 10kg. To niewiele jak na 2 tygodniowy wyjazd. E-3 z ulubionymi szkłami nie wchodził w grę.
Odkurzyłem więc zacny komplet e-420 z zestawem kitów 14-42 i 40-150.
I wystarczył.
Gdyby ktoś chciał kliknąć po więcej zdjęć to standardowo zapraszam na bloga.
To wstawiam jeszcze raz bo mam zapytanie do Was, a to w związku z gromkim odzewem dotyczącym prostowania owej krzywej wieży. Czym, jakimi liniami sugerowaliście się dokonując odkrzywiania ? Wielu z Was korygowało również perspektywę co dało nam efekt wieży "oddychającej". Zakładając że korygować perspektywy nie chcę, jedynie zależało by mi na tym aby owe zdjęcie było proste i sugerowałem się liniami które na fotce niżej zaznaczyłem na czerwono. Czym Wy się sugerowaliście ?
![]()