348 jest świetne.
Pozdrawiam.
Droplet tak i to już kilkukrotne, lecz zawsze po stronie Polskiej. Wymiar kontrolowali mi tylko raz w Alicante i to faktycznie jak leciałem z plecakiem.
Poza pojedynczymi przypadkami latam tylko z podręcznym dlatego biorę walizkę bo jednak więcej się mieści.
Dzięki za pozytywny odbiór.
Pozdrawiam
No fakt, w Alicante lubią sprawdzić wymiar ale jeszcze nie spotkałem się by w Krakowie ktoś ważył albo sprawdzał ilość bagaży podręcznych. Tym razem mam zamiar lecieć z idealnym wymiarem plecaka CabinMax (50x40x20). Do tej pory plecak na plecach nie wzbudzał zainteresowania podczas boardingu, dopóki nie musiałem raz wstawić do niego w Alicante torebki żony i właśnie wtedy sprawdzili wymiar.
Teraz żona będzie mogła już torebkę nieść "na legalu". Dodano jeden mały bagaż podręczny - ale to już pewnie wiesz.
Były zdjęcia z grudnia bez zimy, to teraz tak jak trzeba bo ze stycznia i z zimą.
Bo zamiast daleko samolotami latać, wyszedłem na spacer po okolicy.
350.
351.
Ot uroki E-3, DR starczyło ale detali po takich silnych operacjach już tam nie ma.
352
Kilka więcej wstawiłem na bloga
Powiało chłodem, drugi klasyk (351) mi się podoba, ale i te spokojności 0 i 2 przyjemne.
Rozpadłem się na kawałki, ale zdjęcia robię.
Jako iż od 2 lat na ile mogę ujeżdżam taśmę transportową rozpiętą między drzewami niesamowicie się ucieszyłem mogąc podziwiać najlepszych slacklinerów z Europy w samym centrum Bydgoszczy.
353.
354.
355.
Sporo więcej wepchnąłem na bloga, jak by komuś zasmakowały.
Są magiczni - najlepiej na fotach znalazł się środkowy plażowicz (ta żółć) - szkoda że mroziłeś a nie szukałeś ruchu ; )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
To na portal głównie było do artykułu, a tam się nie znają i nie lubią takich bohomazów.
A i tak podjarany całą sprawą byłem, że poświęciłem 5min na foty a dalej tylko mordkę cieszyłem.
Dzięki za odzew.