272 - to może go tam przekleisz? 273- podoba mi się.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Piękny widoczek (273).
Widzę, że Tryszczyn na dobre porzuciłeś... A ja planuję w najbliższym czasie na kajak do Janowa wyskoczyć![]()
Na 273 to samobójca? W każdym razie ryzykant.
Fotka niby wesoła, żywe kolory, ładny widok a tu taki niepokojący akcent.
PS
Te 12s co ma znaczyć? czas do skoku czy długość lotu?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
APZ jak tylko trafi mi się odpowiedni to na pewno podmienię.
Helmuth, APZ 12s to samowyzwalacz, tyle czasu było od naciśnięcia spustu migawki do usadowienia się.
Adambieg bez przesady domu się nie porzuca. A że przez jakiś czas tam nie będę zaglądał to się zgadza.
Polecam kajak o tej porze, zieleń wręcz eksploduje wszystko pięknie pachnie a i pogoda przecież podobno wyborna.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
274 bardzo ładny kadr. Pięknie oddana przestrzeń. Troszkę powalczyłbym z niebem, trochę dramatyzmu by się przydało.
Rzeczywiście coś z tym niebem nie wyszło ale może dlatego, że mgiełka i pod słońce.
Za to przestrzeń ładnie oddana.