Zajrzałem i spadłem z krzesła. Niesamowite zdjęcia![]()
Gratuluję.
Zajrzałem i spadłem z krzesła. Niesamowite zdjęcia![]()
Gratuluję.
Cuda. Nic tylko pogratulować!
No, no pięknie![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Super foty. Brawo!
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
109![]()
oj, musialem sie zalogowacgratuluje, bo pieknie nastrzelales z 70-300
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
piękne strzały. Gratuluję opanowania szkiełka. Wspaniale je wykorzystałeś
Dziękuję wszystkim za opinie.
Hijacintus mając takie zdjęcia w galerii nie powinieneś spadać z krzesła przy byle zimorodku !
Chimol z tym opanowaniem to tak i nie. Z jednej strony przez rok używania faktycznie już wiem czego się mogę po nim spodziewać i jak nakłonić do owocnej współpracy.A z drugiej strony tylko 1/3 ujęć z tej sesji nie (!) była ruszona. Fakt uparłem się na to by szkło nieco przymknąć a z iso szaleć nie chciałem ( przy 800 szum degradował w brzydki sposób szczegóły na piórach ).
Brawo!
Śliczne zdjęcia ptaszka![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Teraz nieco owadów, chodź jak widzę dokonania niektórych forumowiczów w tej materii to mocno poślednieją mi moje zdjęcia.
110.
Się zastanawiam czy i o ile modelka powinna być tu jaśniejsza.
111.
Strasznie nieśmiałe to robactwo. Niestety nie całe bo to które notorycznie wgryza się we mnie co wieczora jest śmiałe do bólu ( w całej tego słowa rozciągłości ).
Poznajcie Szczepana !
112.
Szczepan zgodził się na całą sesję i to z małżonką, alem nie wiedział co pokazać to i wrzucam tylko jedno.
113.
Pierwszy który z dobrym skutkiem dał się strzelić z OM'a 50 ( + 1 pierścionek )
Jak tak teraz patrzę to chyba najwyższa pora nauczyć się zmniejszać bo co wrzucam to widzę jak zdjęcia tracą. Chyba pora to zmienić.