Czy przypadkiem na Żytniej nie było dawniej serwisu Olka (za czasów EuroColor)? Pamiętam moje przejścia z E-10tka....
Czy przypadkiem na Żytniej nie było dawniej serwisu Olka (za czasów EuroColor)? Pamiętam moje przejścia z E-10tka....
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Muszę przyznać, że to także po części wina kupujących. Ja jak kupowałem e-510, to nie czytałem tylko o samym body, porównywałem także systemy, ale i jakość, warunki i okres serwisowania.
Chciałbym jednocześnie z innej trochę beczki zaznaczyć, że nie warto kupować nowości. Przypadki m.in. d5000, 50d, 7d pokazują, że warto poza ww. sprawami przeczytać po prostu opinie "beta testerów" (jak zaczęto ostatnio nazywać kupujących jako pierwszych sprzęt fotograficzny).
Sprzedam: Om-d em-5 2, 12-40mm 2,8, 25mm/1,7, Sigma 105mm f/2,8 makro, 42,5mm f/1,8
Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether