Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: http://polishnikonservice.com/

qbic
    Gość
    Czy przypadkiem na Żytniej nie było dawniej serwisu Olka (za czasów EuroColor)? Pamiętam moje przejścia z E-10tka....

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Alleg_pl Zobacz posta
    i jak tu nie kochac Olympusow?

moze sie walic i palić, serwis zawsze pomoze... i wiecie jakos malo przekonuje mnie argument ze 25600 iso w d3 jest jak 3200 w E-3. bo jest. to fakt. niema co dyskutowac

tylko gdybym niedajboze mial za nieudolnosc serwisantów tracic aparat na pol roku i jescze zaplacic im za naprawe 1500 zł.

to ja chyba sobie wole posiedziec, i w przypadku uzywania iso3200 poodszumiac te fotki...
    w spokoju, bez nerwów. ze swiadomoscia ze jak sie w koncu cos zepsuje to mi to naprawią...
    To ja Ci życzę dużo zdrowia. Ogrom!
    I cierpliwości jak stąd do tamtego drzewa.
    Przyda się podczas odszumiania zdjęć z E-3 na ISO 3200.
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Moderator - opiekun giełdy Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar Iwo
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Muszę przyznać, że to także po części wina kupujących. Ja jak kupowałem e-510, to nie czytałem tylko o samym body, porównywałem także systemy, ale i jakość, warunki i okres serwisowania.
    Chciałbym jednocześnie z innej trochę beczki zaznaczyć, że nie warto kupować nowości. Przypadki m.in. d5000, 50d, 7d pokazują, że warto poza ww. sprawami przeczytać po prostu opinie "beta testerów" (jak zaczęto ostatnio nazywać kupujących jako pierwszych sprzęt fotograficzny).
    Sprzedam: Om-d em-5 2, 12-40mm 2,8, 25mm/1,7, Sigma 105mm f/2,8 makro, 42,5mm f/1,8

| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice Rybnika
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    a) nie ma żadnej batalii.
    b) Piotr Milecki nie jest przedstawicielem NP.
    c) usunięcie podpisów jest tylko prośbą administratora forum.
    OK. Czyli to głupota (<-- moim zdaniem) jednej osoby, a nie Nikona.
    Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether