@(A)rturo zastanawia mnie tylko jedna sprawa, jak zmusisz tego kota, zeby Ci tak dlugo pozowal![]()
@(A)rturo zastanawia mnie tylko jedna sprawa, jak zmusisz tego kota, zeby Ci tak dlugo pozowal![]()
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Dostanie kot w łapę odpowiednią sumkę to będzie pozował, ja tak robię z owadami![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
11 W to jakieś 50 W - odpowiednik żarówy
575 Lm to troche mało więc trzeba jakieś min 4 żarówki aby mieć min 2000 lm
w panelach elfo ze świetlówkami podana jest przy 100 wartość w lx 50 - 750 tylko nie wiem w jakiej odległości zmierzona - świetlówki mają po 4800 lm każda to bardzo dużo
jak już się zorientowałem to zmontowanie takiego panelu jak ma elfo to nie będzie droga inwestycja - napewno taniej - jestem w trakcie ustalania kosztów i prawdopodobnie wykonam szt. 2 - a więc chyba będzie teścik
OLY E-10, Metz 40MZ2, LumiQuest Ultrabounce, SCA 3202, manfrotto - zostałem Canonieremale będę czasami was odwiedzał
poproszę jakieś linki odnośnie ustawiania światła w studio![]()
760uz + King zamiennik CLA 4 + King UV 52mm + statyw
Reguły są po to, aby je łamać, ale nalezy je wcześniej dobrze poznać.
trochę lekcji z wykorzystaniem Olków
http://www.olympusamerica.com/cpg_se...efault=1&val=2
OLY E-10, Metz 40MZ2, LumiQuest Ultrabounce, SCA 3202, manfrotto - zostałem Canonieremale będę czasami was odwiedzał