Statyw by się przydał
Statyw by się przydał
Oj przydał by się. Niestety z mało czasu za szybko się wszystko działo. Może następnym razem uda mi się uchwycić więcej i lepiej. Dzięki waszym komentarzom!!! Chimol większość tych zdjęć to są odpadki które udało mi się uratować. W 26 chodziło mi o taki lekki bajzel na zdjęciu.
27. zrobiłem gościa z partyzanta. Nie można ich było fotografować.
28.Też mi się wydaje krzywe ale za chlerkę nie szło go wyprostować. Jak nie w tą to w tą ale ni chu chu.
30. Zapomnij o dłuższym czasie bez statywu. haha próbowałem ale wyszły mi artystyczne bochomazy. Pozdrawiam juto ostatnie wrzucę,
Olympus E-520, ZD 14-42, ZD 40-150, FL-36R, filtry itd
Dla mnie zdecydowanie 35, choć jeśli je kadrowałeś z szerszego to zostawił bym całą piramidę, lub tylko jej połowę![]()
Dla mnie również 35. Ale trójkąt na dole - szkoda że wierzchołek ucięty. Pogoda nie dopisywała do robienia zdjęć
kontrast trójkątów super (35) , za przedmówcą szkoda wierzchołka. Spróbowałbym też czarno-biało.
Było: Panasonic GX1, Olympus E510
Jest: Panasonic GX7
prostowales Andrzej te zdjecia?
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Po wyprostowaniu ucięło mi właśnie kawałek rogu fontanny. Nie za fajnie wyszło wiem.
No Chimol nie dopisała było ponuro i szaro. Ale taniocoś za coś
Olympus E-520, ZD 14-42, ZD 40-150, FL-36R, filtry itd
mysle jednak ze warto wyprostowac Andrzej te foty, wiadomo ze zawsze potem trzeba poobcinac, no ale one tak leca na prawo i do tylu (przewaznie), brrri troche przy kolorkach bym pogrzebal
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
31- widać wyraźnie, jak potrzebny jest statyw do nocnych zdjęć![]()
35- najlepsze, choć szkoda szczytu trójkąta. Kolory też chyba można poprawić. Wrzuć gdzieś pełny kadr, prosto z aparatu, zobaczymy czy da się coś zrobić![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA