czego to ludzie nie wymyśląW telefonach aparat to już codzienność, jednak jakość zdjęć z nich nie powala na kolana, niestety.

czego to ludzie nie wymyśląW telefonach aparat to już codzienność, jednak jakość zdjęć z nich nie powala na kolana, niestety.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA

Matryca 12MP, 3x zoom, panel dotykowy 3,3", AMOLED o rozdzielczości 800 x 480 pikseli, 4GB pamięci wbudowanej i slot MicroSDHC, HD video
Myślę, że będzie na niego niezłe branie.
Kupię 100-400mm lub zamienię za Panasonic 70-300mm

ja tam nie zmieniam puchy dopóki nowa nie będzie wyprowadzać psa na spacer. Wtedy dopiero sprawię sobie psa.
I pomyśleć, że jeszcze rok temu pomysł na telefon w aparacie był traktowany na tym forum co najwyżej w kategoriach karykaturalnych. Nie mam pytań...
To ma w sumie sens, czego dowodem jest istnienie kart Eye-Fi. Przesunięcie transmisji do sieci komórkowej byłoby dla reporterów pożądane ze względu na zdecydowanie większy zasięg. Być może aparat powinien transmitować tyko miniatury 2-3MP dla ograniczenia kosztów i czasu, ale w przypadku zdarzeń na gorąco to wystarczy w zupełności.