-
Obejrzałam sobie stronę. Jest świetnie. Zdjęcia to majstersztyk. Zasługa zapewne fotografa, jak i całego sztabu ludzi. Czy w równym stopniu zasługą jest aparat i ps? Nie wiem. Za to ogladam ostatnio na BBC program o naturalnych kobietach. I w jednym z odcinków były właśnie na sesji zdjęciowej. Chciano im pokazać, co robią z kobiet wszelkie pisma mody itd. To co nałożono im na twarz i ciało, to kilogramy make up'u za kilkaset dolarów ( na jedną, nie na wszystkie ). Czas nakładania makijażu wahał się w okolicach 2 godzin. Wydaje mi się, że photoshop już był potrzebny w niewielkim stopniu do wygładzania zmarszczek i innych defektów skóry.
Zdjęcia technicznie doskonałe, kobiety też technicznie doskonałe
Pan robi to, na co jest popyt.
-
Podzielam zdanie RE. Gość jest genialny jeżeli chodzi o światło. W zakładkach z kosmetykami, akcesoriami oraz omawianaymi modelkami to widać. Osobiście na mnie największe wrażenie zrobiły zdjęcia pierścionków z brylantami gdzie widać każdą krawędź szlifu a zaraz potem opakowania szklane. Tam widać niesamowity kunszt i talent artysty.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów