Dziękuje![]()
Dziękuje![]()
Przyłączam się do gratulacji, kapitalne prace, masz swój własny, rozpoznawalny styl...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Bardzo ciekawe prace, podziwiam je od początku zaistnienia na forum, gratulacje oczywiście, wytrwałości w tym co robisz życzę i pozdrawiam.
Nie zamierzam przestawać, dzieki ogromne![]()
I ciekawe ale i bardzo tajemnicze sa Twoje prace. Podziwiam nie tylko za umiejetnosc obrobki ale przede wszystkim za pomyslowosc. Fajnie ze praca nad taka tworczoscia sprawia Ci przyjemnosc i pozwala na odreagowanie od codziennych problemow - ale o to chyba chodzi w hobby (jesli dobrze to okreslilem )Gratuluje prac i oczywiscie wyroznienia w postaci wystwy na forum OC.
pozdrawiam robasss
Bardzo Ci dziękuje za miłe słowa![]()
Bardzo fajnie, że masz swoją wystawę, zdecydowanie na to zasłużyłeś. Zdjęcia są tak odrealnione, pomysłowe, tajemnicze, dziwne - moja głowa nigdy by tego nie wymyśliła, a jak to oglądam to mózg się lasuje
Gratuluję i pomyślności w następnych pracach.
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
gapa ze mnie, bo teraz dopiero sie wpisuje do twojego pamietnika
obrzydliwie bardzo zazdroszcze ci wizji i pomyslowoscijednoczesnie wzdrygam sie na widok niektorych twoich mrocznosci i ciesze na widok innych
twoj styl wywiera wplyw i porusza na dluzej niz tylko na czas ogladania scenki. slowem- utkwiles w pamieci brachu
w zwiazku z tym moj zmysl patrzenia domaga sie wiecej i wiecej i wiecej...
nie przestawaj nas raczyc swymi wynaturzeniami
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dzieki wielkieNaprawde baaaardzo mi milo. Jak tylko czas pozwoli to bede Was katował
![]()
Bardzo się cieszę z zapowiedzi dalszego katowania. Po raz kolejny całość wyświetliła mi się przed oczyma dajc z każdym przeskokiem nowe wrażenia. Coraz dostrzegam też coś nowego
dlatego będę jeszcze wracał i wracał. Oczywiście serdeczne gratulacje.
pozdrawiam Wiejo