Ostatnio edytowane przez RadioErewan ; 28.09.09 o 23:31
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Bardzo dobrze się ogląda. Może napisałbyś przykłądowego tutka jak robisz taką pracę (począwszy od plików źródłowych) ?
było sobie życie
Intrygujące prace. Umiejętności szopowania na nieosiągalnym dla mnie poziomie.
Gratulacje drogi doktórze. Oklaski takie jak ja twym awatarze się należą.
Brawo! gratulacje. należało się
Baaardzo, ale to bardzo Wam dziękuję! Ogromnie mi miło, jestem zaszczycony, że moje obrazki przypadły Wam do gustu i zasłużyły na wystawę. Niesawowita frajdaW wolnej chwili( nie wiem czy w pracy sie uda
) napisze po krótce jak robię. Choć po krótce nie wiem czy się uda
Tez kiedyś myslałem że nie potrafie, ale można sie nauczyć, tylko ciut cierpliwości i chęci![]()
No nareszcie w jednym miejscu,uwielbiam te Twoje prace, mające wiele interpretacji zależnych do stanu odbiorcy
Kiedyś chyba pisałeś o realizacji, podwójna kawa dziwna muza i zrobione.
Ja doceniam konsekwencje w realizacji wizji.
BRAWO i oby tak dalej.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Wow, jestem pod ogromnym wrażeniem...
Kolejny dowód na to że jedyną rzeczą która nas ogranicza jest wyobraźnia. Tu jak widać celuje ona bardzo wysoko...
Prawdę mówiąc najciekawsze prace jakie widziałem na tym forum.
Pozdrawiam,
Przemek
Ja oglądanie zostawiam sobie na wieczór![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Gratuluje wystawy. Od samego początku oglądając prace Dr. Feelgooda miałem skojarzenia z tym co tworzy Tomasz Sikora. Jednak to tylko skojarzenia. W Twoich pracach Dr. Feelgood widać, że wypracowałeś swój własny rozpoznawalny styl.
Tutorial czy raczej opowieść o stylu tworzenia byłby ciekawym uzupełnieniem wystawy. Choć tutorial to może za dużo powiedziane, bo wyjaśnienie krok po kroku podejmowanych działań w tego typu kreacji jest odrobinę trudne.
Ps. Nie będę dawał tu linka do prac Tomasza Sikory. Niech każdy ciekawy tych skojarzeń "zatrudni" wyszukiwarkę na własną rękę.