Teraz najtaniej jest chyba w Foto Jokerze - ale tylko internetowym! (2898 za body). Skuszony cena wybralem sie do sklepu realnego - a tu 3444! Zeby kupic za 2898 trzeba zamowic w internecie i (chyba) zaplacic za przesylke do sklepu realnego, gdzie mozna go sobie odebrac (ale nie tak szybko - podobno ladnych kilka dni trzeba czekac!).
Durnosc jakas nad durnosciami. Na pocieszenie dodam, ze w sasiednim MM jest jeszcze drozej - 3999 z jednym kitem (samego body sie nie da kupic!)
Cuda panie.
pozdr.
JBr.
Baza fotografii krajoznawczej - www.foto-baza.pl - foto@foto-baza.pl
Aktualnie 12 533 zdjęcia z 19 krajów.
Wydawnictwa autorskie: http://www.foto-baza.pl/index.php?menu=autorskie
lepiej poczekać do końca października .. konferencja o ile dobrze pamiętam olympusa 30 października.. a nuż coś sie pokaże nowego i z ceny 30'tki skapnie
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
Po tych pojechanych do góry cenach widzę że cały szmal z promocji chcą zgarnąć dystrybutorzy / sprzedawcy
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
z Epicure nie ma sensu dyskutowac, on ma tutaj taka funkcje jak w Kurski w PIS
pewnie jest na etacie w olympusie
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
oczywiscie ze e3 szumi mniej od e30
polecam przeczytac te same wnioski u wrotniaka
jedynym plusem dla e30 jest brak bandingu, lub jego mniejsza wartosc
Ostatnio edytowane przez MaxMartini ; 7.10.09 o 23:22 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesteś przezabawny. Twoja kariera na tym forum rozwija się błyskawicznie od kilku dni. Napisałeś w tym czasie 12 postów, z czego 11 jest o tym, jak świetny jest Nikon i jak kiepski jest Olek, a ten ostatni post napisałeś o mnie. To sprawia, że dyskusja z Tobą (w przeciwieństwie do mnie, bo wiadomo, że z "pitbullem Olympusa" nie ma o czym gadać) nabiera wyjątkowo głębokiego sensu. To jak trening umysłu. To jak koany mistrzów zen. Aż Ci dałem plusa do reputacji, może podziała on jakoś terapeutycznie lub chociaż pedagogicznie. Krzyż na drogę, bo coś czuję w kościach, że koniec Twojego trolowania na tym forum nastąpi szybko i będzie to bardzo żenujący spektakl.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb